WOBs

Сьогодні на ринку існує безліч типів кісточок для тіней від виробників на будь-який смак та гаманець. Незалежно від того, чи любите ви купувати тіні в мас-маркеті чи надаєте перевагу тільки висококласним брендам, вони не зроблять ваші очі сяючими, якщо у косметичці немає якісних пензлів для тіней. Правильно підібрані пензлики оживлять гаму вашої палетки, але часто вони коштують достатньо дорого.

Як обрати виробника, який поєднує високу якість та доступну ціну? Український виробник Вобс завжди слідкує за останніми трендами в світі візажу й вдосконалює розробку моделей пензликів під запити майстрів макіяжу, які можуть в нашому магазині замовити кісточку для макіяжу і тіні для будь-яких технік – від легких до експериментальних.

 
WOBs

Кісточка для розтушовування тіней – обираємо правильну модель для вашого типу макіяжу

У каталозі Wobs.ua представлений великий вибір кісточок у формах, розмірах і матеріалах, з якими вам буде зручно та приємно працювати. У нас ви можете купити пензель для тіней для наступних типів пігментів:

пензлики для макіяжу очей

Для кремових тіней. Плоска синтетична кісточка для тіней середнього розміру – ваш найкращий вибір роботи з даною косметикою, яка буде економити засіб і м’яко наносити його на шкіру;
 
Для розсипчастих тіней. Для цієї текстури вам потрібен пензлик для тіней з натуральним ворсом, тому ми пропонуємо моделі з тим матеріалом, який підійде саме для вашої техніки мейк-апу – жорстке волосся соболя, м’яка коза, ніжні поні та білка. Ця кругла, міцна та щільна кісточка для нанесення тіней гарно вбирає пігмент і бездоганно розтушовує тіні по повіку;
 
Для рідких тіней. Якщо ви користуєтеся косметикою з подібною текстурою, то м’яка плоска кісточка для розтушовування тіней з таклону - чудовий помічник у рівномірному нанесенні та змішуванні рідких тіней.

Тож, ми з нетерпінням чекаємо всіх, хто прагне створювати палкі та стильні образи!

 
WOBs

Кисті для тіней Вобс – тільки якісна продукція за доступними цінами від українського бренду

пензлики для тіней

Якщо й обирати кисті для тіней, то тільки ті, які створюють бездоганний образ! Wobs.ua кісточки для тіней – це асортимент з 300 типів пензликів, серед яких кожен має можливість обрати моделі до душі. Для своїх покупців ми підготували ще безліч інших бонусів:

Регулярне поповнення каталогу новими пензликами;
Тільки актуальні моделі, оскільки ми співпрацюємо зі студіями та школами макіяжу й знаємо, що шукають майстри та аматори у візажі;
Використання тільки якісних та зносостійких матеріалів у виробництві;
Доступна ціна на всі види продукції.
Швидка доставка сервісами Укрпошти та Нової Пошти та зручна оплата на сайті;
Ми надсилаємо вам замовлення у надійних упаковках, тому вам не потрібно хвилюватися про можливе пошкодження товару;
Наш магазин надає персональні подарунки, знижки та спеціальні пропозиції на наступні замовлення.

Обирайте наш український бренд, адже ми завжди працюємо над собою та цінуємо кожного клієнта!