WOBs

Відмінна техніка та хороша косметика — це не весь секрет ідеальних брів, адже без якісних інструментів важко уявити фарбування, ламінування чи повсякденний догляд. Професійні пензлики для брів є ключовим аспектом та головним кроком до відтворення бездоганного образу. З ними досягти виразної форми та акуратного макіяжу досить просто, адже вони не осипаються, гарно тримають форму та зручні у роботі. Сьогодні ми підготували для вас покроковий гайд фарбування брів з використанням професійних пензлів від ВоБс.

Кісточки для брів WOBS

 
WOBs

Покроковий гайд: фарбування брів з професійними кісточками Wobs

Правильно намальовані брови здатні повністю змінити зовнішність, «відкрити» погляд та додати впевненості в собі. Є декілька важливих нюансів, які допоможуть вам у цій справі. Архітектура брів вимагає практики та відповідних зусиль — неможливо досягти ідеального результату з першої спроби. Вам потрібно замовити пензлик для брів, який буде для вас найбільш зручним. Враховуйте також текстуру засобу, який зазвичай використовуєте: інструменти з натуральним ворсом підходять для сухих косметичних засобів (наприклад, тіні), а синтетична кісточка для брів стане незамінним атрибутом для нанесення гелів, кремів, фіксаторів, адже вона не поглинає їх.

Вибір інструменту — дуже важливий етап при фарбуванні. Перед тим як вибрати пензлик для брів, варто визначитися, як саме ви плануєте окреслювати форму. Для нанесення тіней знадобиться вузька напівкругла кисть. Скошена кісточка для брів з жорстким ворсом допоможе якісно та щільно пофарбувати кожен волосок. М'який косий пензлик запобігає розтіканню фарби, хни чи іншої косметики, тому знадобиться початківцям. Обов'язково звертайте увагу на склад косметичних засобів: якщо містяться агресивні компоненти, натуральні пензлі для брів краще не використовувати.

Покрокова інструкція фарбування брів, використовуючи професійні кісточки WoBs:

  1. За допомогою щіточки для брів зачесати волоски проти напрямку їх росту.
  2. Розвернувши кисть потрібним боком, промалювати контур темним кольором тіней.
  3. Заповнити весь простір тінями та злегка розтушувати, використовуючи спеціальний пензлик з м'яким ворсом.
  4. Якщо форма брів широка, знадобиться також кисть для тіней. Нанесення повинно бути максимально рівномірним та акуратним.
  5. Розчешіть та вкладіть волоски — для цього знадобиться щіточка для розчісування брів та вій. 
  6. Далі вам потрібна скошена кісточка для фарбування брів, щоб нанести характерні штрихи, імітуючи волосинки. 
  7. Підправте колір та розтушуйте за потреби.
  8. На фінішній прямій необхідно зафіксувати форму та досягти стійкості макіяжу. Для цього варто купити щіточку для брів та спеціальний фіксуючий гель.

Основний момент, на який ви повинні спиратися, — брови мають виглядати натурально. Дуже важливо відчувати міру при нанесенні косметики, адже надто чітка архітектура брів псує макіяж. Якщо у вас рідкі волосинки, ви також можете використовувати воскові олівці, адже з їх допомогою легше імітувати брови. Обов'язково враховуйте напрямок росту волосся, щоб контуринг був максимально природним. 

Головні помилки при фарбуванні брів:

готовоброви повинні починатися з найсвітлішого відтінку — не робіть чіткий темний контур;
готовоне забувайте про пропорції, тому перед початком варто визначити точку початку, вершини та закінчення «хвостика»;
готовоне захоплюйтесь використанням пінцета перед початком процесу, бо тоді жодна кісточка для фарбування брів не допоможе;
готовообирайте колір тіней чи фарби під свій типаж;
готовомайте міру, адже останнім часом тренди базуються на натуральності, тому зайва косметика і занадто виразна форма в минулому. 
 кісточка для фарбування брів вобс

Початківці можуть використовувати спеціальні клейкі стрічки та трафарети, що суттєво полегшує процес фарбування. Щоб досягти бажаного результату в домашніх умовах чи обслуговуючи клієнтів, не нехтуйте якістю інструментів — гребінець та щіточка для малювання брів повинні бути відповідного зразку. 

 
WOBs

Замовити пензлик для брів на wobs.ua та втілюйте бездоганний макіяж з кісточками українського виробника

Бажаєте вдосконалити техніку фарбування та навчитися досягати бажаного результату швидко, якісно, без зайвих зусиль? Кісточки для брів WoBs вам у цьому допоможуть! Наш інтернет-магазин пропонує лише якісні та професійні пензлики, які є незамінними інструментами при створенні архітектури брів. Ви можете замовити декілька аксесуарів для домашнього користування або ж укомплектувати повний набір професійного майстра, адже асортимент у нас дійсно широкий. В онлайн-каталозі представлені великі та маленькі, широкі та вузькі, натуральні та синтетичні кісточки для брів, купити недорого їх мають змогу як візажисти, так і звичайні жінки, що дбають про себе.

Інтернет-магазин професійних кісточок WoBs пропонує товари українського виробництва за вигідними цінами. На сайті доступний детальний опис кожної позиції, тому ви з легкістю замовите потрібний варіант. В асортименті є пензлі не лише для фарбування, а й для ламінування, розчісування, догляду. Якщо ви бажаєте купити кісточку для брів, а не знаєте, яку саме, наш менеджер проконсультує вас. Щоб переконатися у якості наших інструментів для макіяжу, варто оформити замовлення на сайті чи за телефоном. 

Ідеальні брови — секрет успіху, тож пізнай його разом з WoBs!