WOBs

Жінки часто використовують накладні вії стрічкою чи пучками, щоб зробити свій погляд більш виразним, а образ — святковим. Вони створюють ефект нарощення, проте їх можна зняти без зайвих зусиль і допомоги майстра. Серед споживачів поширюється міф про те, що штучні пучки псують натуральні вії. Сьогодні пропонуємо розкрити правду за завісою косметичних упереджень, щоб дізнатися, яким чином, і чи впливають взагалі, накладні вії на природні.

декоративні та штучні вії wobs

 
WOBs

Реальний вплив накладних вій на натуральні

Перевага накладних вій в тому, що на них не потрібно багато часу — всього декілька хвилин для наклеювання або зняття. Вони є хорошою альтернативою нарощенню, яке дійсно негативним чином впливає на натуральні вії, робить їх тонкими та менш густими. Штучні елементи макіяжу не створюють тривале навантаження на очі, а ще їх можна швидко зняти, відчувши дискомфорт чи втому. Завдяки щільній основі та клейовому з'єднанню накладні вії WoBs абсолютно не впливають на стан власних при правильному використанні. Волоски можуть випадати або травмуватися лише в тому випадку, якщо ви купуєте бюджетні варіанти та нехтуєте правилами нанесення клею. Не варто ризикувати — краще купити накладні вії від перевіреного українського виробника ВоБс та подбати про свою красу.

Що потрібно робити, щоб штучні вії не шкодили натуральним? Цінні рекомендації:

готовоЯкщо ви вирішили досягти об'єму та виразності у макіяжу, а нарощені вії — не ваш варіант, варто купити накладні, але хорошої якості. Від цього фактору якраз і залежить вплив на природні вії. Аксесуари від WOBS створені з якісних та делікатних матеріалів, тому не пошкоджують і не травмують власні війки. 
готовоВідповідально підійдіть до вибору клею — краще надавати перевагу професійним варіантам, а не купувати в мас-маркеті. Якісний товар має гарний склад, що не шкодить, а також надійно утримує декоративні та штучні вії. Не наносьте занадто багато клею і чітко дотримуйтесь інструкції виробника.
готовоДелікатне зняття. Якщо ви хочете зберегти свої вії довгими та здоровими, не докладайте зусиль під час знімання штучних аксесуарів. Щоб уникнути пошкодження та мінімізувати негативний вплив, використовуйте спеціальні засоби, що розм'якшують клей.
готовоКраще не клеїти вії штучні щодня — робіть перерви. Цей час потрібен для відновлення природних вій та запобігання перевантаженню. На щодень можете використовувати туші для об'єму та подовження, а при створенні святкового, вечірнього образу клейте декоративні пучки чи стрічки. 

Вибір виду, форми, викладки та стилю вій — це також важливий момент. Вони можуть бути як класичні, так і кольорові, з пір'ям та іншим декором. У продажі представлені накладні вії пучки та стрічкою. Які краще вибрати? Все залежить від форми очей, бажаного результату, виду макіяжу, який ви плануєте відтворити. Пучки допоможуть додати виразності натурально та невимушено, а стрічки — це альтернатива нарощенню з подібним ефектом. Перед ти як замовити накладні вії, зверніть увагу на їх довжину та форму: crease, fish tail тощо. 

Довговічність їх залежить безпосередньо від догляду та особливостей використання. Експерти не рекомендують мочити пучки/стрічки та фарбувати. Важливо не спати зі штучними віями, знімати всі залишки клею та зберігати у спеціальному футлярі. Обов'язково придбайте спеціальну щіточку для розчісування, що допоможе підправити ворсинки. 

 
WOBs

Купуйте лише якісні та надійні нарощені вії українського виробництва — WoBs

Ваша мрія — це об'ємні вії? Тоді перестаньте слідувати стереотипам та вірити у вигадані міфи. Якщо ви купуєте якісні штучні пучки чи стрічки, використовуєте спеціальний клей та делікатно знімаєте їх, ваші природні вії не будуть піддаватися ніяким змінам. Правильне та обережне використання — ось і весь секрет успішного використання накладних вій від ВоБс. Не забувайте також про професійний догляд за натуральними віями, щоб вони були міцними, довгими та красивими. 

купити накладні вії WOBS

Інтернет-магазин професійних кісточок та б'юті аксесуарів ВоБс пропонує вії пучками та стрічками у широкому асортименті. Ви можете вибрати конкретну викладку, форму, вигин та створити свій незабутній образ. Також на нашому сайті представлені всі інструменти, які допоможуть швидко наклеїти штучні вії. Щоб замовити товар, оформляйте замовлення на сайті чи за телефоном. Безкоштовна консультація передбачена. 

Разом з WoBs легко бути довершеною, красивою та унікальною, адже ми пропонуємо все необхідне для підкреслення природної жіночої краси!