WOBs
 

Дехто вважає, що стрілочки підходять далеко не всім представницям прекрасної статі, а лише володаркам великих очей мигдалеподібної форми. Насправді, така думка вважається хибною, оскільки дана техніка є універсальною. Щоб макіяж виглядав бездоганно, важливо лише визначитися з ідеальною формою стрілочок, їх довжиною та шириною. Зробити погляд більш чітким, виразним і в міру звабливим допоможуть наші кісточки WoBs. Ми випускаємо різноманітні моделі цих інструментів для того, щоб ви знайшли той, що пасує саме вам. Ми слідкуємо за якістю кожного виробу та завжди приділяємо увагу його зручності, адже так важливо щоб процес виконання мейкапу приносив лише насолоду.

кісточка для підводки купити

 
WOBs

Якою є ідеальна кісточка для підводки чи сухих тіней: критерії вибору відповідного інструменту за порадами Вобс

У нас пропонуються різноманітні кісточки для стрілок. По-перше, вони відрізняються матеріалами пучків. Для їх створення ми застосовуємо штучний і натуральний ворс. Ця сировина відрізняється не вартістю чи якістю, як багато хто може подумати, а сферами використання. Переважно для виконання стрілок застосовується рідка підводка, яка вдало наноситься інструментом із синтетичним пучком. Для роботи з сухими текстурами рекомендується замовити пензлик для стрілок із натурального ворсу кози, соболя, єнота, білки. По-друге, кісточки у нас представлений різних форм. Ми радимо звернути увагу на такі популярні варіанти:

Тонкий пензлик для стрілок. Ця кісточка для підводки ідеально підходить, адже допомагає створити тонкі делікатні лінії. Щоб уникнути нерівностей, рекомендується наносити засіб не кінчиком, а основною частиною штрихами
Зі скошеним краєм. Якщо вам потрібна ідеальна кісточка для підводки, купити саме таку ми радимо для того, щоб красиво виконати найважливіший елемент мейкапу очей - кінчики. Скошений край дозволяє отримати чіткі та симетричні стрілочки. Цей інструмент вважається ідеальним для створення "погляду кішки". Скошений кінчик гарантує отримання як делікатних тоненьких кутиків, так і об'ємних "крилець".
Із заокругленим краєм. Такий пензлик для нанесення підводки рідкої не підходить, проте його часто застосовують при роботі з сухими тінями. З його допомогою ви можете виконати широкі стрілки чи розтушувати косметику. Переважно такі інструменти виробляються з плотно набитого ворсу для чіткого розподілення пігменту

Цікавлять кісточки для макіяжу - купити ідеальні ми радимо з урахуванням рівня жорсткості. Пучок має бути в міру м'яким, проте еластичним, адже для отримання рівних і чітких ліній важливо, щоб він тримав форму. Саме такі пензлі для макіяжу Вобс створює, тому їх можна по праву назвати бездоганними.

 
WOBs

Замовляйте найкращий пензлик для нанесення підводки у нас!

кісточки для стрілок вобс

На сайті wobs.ua кожна кісточка для макіяжу виробляється з любов'ю, адже нам так подобається пропонувати клієнтам краще з кращого. До нас часто звертаються професіонали в б'юті-індустрії, тому що за допомогою наших інструментів можна отримати без докладання зайвих зусиль справжні витвори мистецтва. Нас надихають ваші майстер-класи, ми захоплюємося вашою жагою стати ще більш ідеальними. Нам подобається, коли ви вчитеся створювати неповторний макіяж з використанням саме наших пензликів. Замовляйте у нас найкращі щіточки для стрілочок та виконуйте різноманітні техніки, починаючи від традиційної і завершуючи створенням "погляду кішки". Для нас ваше натхнення є дуже важливим, так як воно активує бажання вдосконалюватися з кожним днем і з кожним новим випущеним продуктом. Зацікавив пензлик для стрілок - ціна на нього у нас доступна, тому купуйте і робіть з легкістю професійний мейкап! Завдяки тому, що якість наших товарів відмінна, вони будуть служити довго і ніколи вас не підведуть!