WOBs
 

Кожна представниця прекрасної статі, яка бажає завжди виглядати красиво та доглянуто, розуміє, що макіяж відіграє в образі надважливу роль. По-перше, з його допомогою можна підкреслити риси обличчя. По-друге, якщо він виконаний правильно, то можна без проблем приховати незначні недоліки. А щоб результат виправдав усі очікування, необхідно щоразу застосовувати відповідні пензлі для макіяжу. Вони мають бути не лише функціональними, а й якісними та зручними. І саме такі інструменти для ідеального мейкапу пропонує компанія Wobs. Вона на ринку працює з 2008 року, тому добре знає,  що потрібно жінкам та як без докладання значних зусиль досягнути вау-ефекту. Купуйте кісточки wobs.ua та розпочинайте або ж продовжуйте свій шлях до успіху в б'юті-індустрії.

кісточки для макіяжу купити

 
WOBs

Професійні кисті для макіяжу від Вобс: які інструменти повинні бути в вашій косметичці?

Щоб зробити ідеальний макіяж, потрібно вміти ідентифіковувати пензлі. Наш магазин кісточок для мейкапу рекомендує наповнити косметичку такими важливими інструментами:

  1. Для нанесення тону. Тональні засоби бувають різні,  у кожного з них своє призначення. Для прикладу,  кисті для крему переважно мають густий і довгий ворс з заокругленим кінчиком,  коректора, консилера чи хайлайтера - плоский або ж скошений край. Великим попитом користуються професійні кисті для макіяжу "Дуо-фібра", для створення яких використовується мікс синтетичного ворсу з натуральним.
  2. Для брів. Замовити кісточки для макіяжу брів можна як зі скошеним кінчиком, так і плоскі. Перший варіант коригує форму,  а другий - додає тон.
  3. Для вій. Дія таких інструментів направлена на вирівнювання волосків і уникнення грудочок після нанесення туші.
  4. Для очей. Саме від текстури тіней залежить вибір кісточки.  Для роботи з сухими підходять вироби з натурального ворсу,  а рідкими - синтетичного. Форма пучка теж буває різною, наприклад,  для нанесення застосовуються плоскі інструменти, а для розтушовування - "бочечки". Досить затребуваними є кисті для стрілочок, їх відрізняє видовжена форма з вузьким загостреним краєм. 
  5. Для помади. Професійні кісточки для макіяжу для помади мають невеличкий діаметр і середню жорсткість. Для наведення чітких контурів використовуються інструменти з вузьким загостреним краєм, а для розтушовки косметики - більш широкі заокруглені моделі.

Ми, виробник кісточок для макіяжу Вобс, впевнені, що саме від функціоналу, зручності та якості інструментів залежить не лише результат, а й ваше натхнення, щоб творити і створювати ідеальний мейк як на щодень, так і для різних подій.

 
WOBs

Завітайте у наш інтернет магазин: час купити кісточки для візажу,  що надихають!

вобс

Вобс - виробник, який приділяє увагу кожній деталі,  саме тому товари характеризуються відмінними експлуатаційними показниками. Наш магазин кісточок для мейкапу пропонує широкий асортимент продукції як для досвідчених візажистів, так і для новачків. З товарами, які створюємо ми, вам вдасться експериментувати, впроваджуючи щось нове, і досягати успіху. Ви будете виглядати неперевершено,  адже у нас кожен набір пензлів для макіяжу виконаний з урахуванням потреб сучасних леді. Вироби прості у використанні та якісні, а  завдяки доволі ергономічному дизайну  ви їх будете тримати в руках без жодного відчуття дискомфорту.  Наші кісточки для макіяжу Вобс виробляються з дерева, що робить їх максимально надійними, а пучки застосовуються лише перевірені й екологічно безпечні. Якщо ви шукаєте інтернет магазин, купити кісточки для візажу де можна на будь-який смак, обирайте наші товари, вони по праву вважаються найкращими.