WOBs

Хіба ви ніколи не мріяли про розкішні вії? Сучасні тренди візажу дозволяють досягти цієї мети, навіть якщо від природи вони не густі та не довгі. Ефект об'ємних вій — не нова техніка у макіяжі, але дуже популярна. Тим паче, що останні роки модні тенденції направлені на натуральність. Які секрети та лайфхаки для досягнення бездоганного результату? Все максимально просто: професійні кисті для макіяжу + якісна косметика = об'ємні вії та виразний погляд. 

щіточка для вій купити WOBS

 
WOBs

Лайфхаки для ідеального ефекту об'ємних вій з щіточками для макіяжу від Wobs brush

Лялькові вії викликали резонанс у сфері мейкапу, адже вони витиснули еру «без туші». Проте деякі жінки відчувають себе без косметики, як без одягу. Тим паче, що об'ємні та виразні вії роблять погляд заворожуючим, грайливим, святковим. Щоб рівномірно нанести туш та здійснити контуринг очей для досягнення ефекту, потрібні спеціальні щіточки для макіяжу. Лише туші та олівця недостатньо, щоб здійснити всі етапи та максимально відкрити погляд. 

щіточки для вій вобС

Покрокова інструкція створення ефекту об'ємних вій:

  1. Нафарбуйте вії нижнього та верхнього ряду. Поки туш не висохла, за допомогою кісточки для макіяжу злегка припудріть їх.
  2. Ще раз рівномірно промалюйте вії. За допомогою кисті задайте їм правильне спрямування, щоб «відкрити око».
  3. Під кінець вам знадобиться щіточка для розчісування брів та вій, яка допоможе забрати надлишки косметики та надати акуратного вигляду.

Важливо: має значення, які пензлі для макіяжу ви використовуєте. Для досягнення ефекту об'ємних вій вам знадиться і скошена, і плоска кісточка, і щітка, і кисть кругла форма. Якщо ж ви хочете додали завершеності та додаткової виразності, не обійтись без Wobs brush для контурингу очей.

Корисні лайфхаки для досягнення об'ємних вій:

готововибирайте туш з гліцерином та екстрактом шовку, щоб досягти об'ємного фінішу;
готовозабирайте надлишки засобу з туші за допомогою паперового рушника;
готовоперед нанесенням косметики обов'язково розчешіть вії — для цього рекомендуємо купити брендові щіточки від Вобс;
готовопри необхідності нанесіть спеціальний праймер, але зверніть увагу, що для нього потрібна синтетична кісточка для вій, яка не вбирає рідкі, гелеві та кремоподібні текстури;
готовоперед використання туші занурте флакон у теплу воду, щоб вона «прокинулася»;
готовов процесі макіяжу використовують не лише пензлі та щіточки для вій, а й щипці (їх можна попередньо підігріти для більш ефектного результату);
готовофарбуйте вії не лише вертикально, а й горизонтально.

Макіяж ніколи не був легкою справою, але трошки зусиль в тандемі з ідеальними кісточками від Вобс принесуть гарний результат. Тим паче, що техніку потрібно відпрацювати — з першого разу нафарбувати ідеально вії та досягти ефектного об'єму не виходить навіть у гуру візажу. Кількість інструментів залежить від обраних методів створення об'ємного ефекту, проте найголовніше купити щіточку для вій та кісточку великого діаметра з густим ворсом.

 
WOBs

Об'ємні вії — це легко із професійними щіточками для вій від WoBs

Якщо вас зацікавив тренд на об'ємні вії, і ви відкриті до експериментів в макіяжі, б'юті-магазин професійних кісточок для макіяжу Wobs стане вашим провідником у світ краси. Для нас головне — якість. Саме тому нам довіряють провідні майстри, відомі візажисти та звичайні жінки, які бажають виглядати на всі 100%. На сайті ви можете купити кисті для макіяжу як комплектом, так і окремо. Асортимент дійсно широкий, тому можна вибрати пензлики для всіх трендових технік та видів мейкапу. Щіточки для вій ВОБС перевершать всі ваші очікування, бо вони стильні, зручні та довговічні. 

Засвоюйте різні техніки у макіяжі та обирайте своїх фаворитів залежно від настрою та приводу разом з Wobs.