WOBs

Життя — це постійна боротьба, рух та прагнення бути вільними, коханими, натхненними. Ми, люди, самі малюємо своє життя і проживаємо його так, як вміємо. Саме на таких ідеях заснований новий кампейн бренду WoBs. Для втілення творчого задуму наша команда використовувала набір кісточок для макіяжу «Dark Chocolates» на 20 пензлів. Ми прагнемо донести до вас думку про те, що всім нам потрібна підтримка, допомога та мотивація рухатися далі. Разом легше вийти з темряви та знайти світло, ніж поодинці.

Набір пензликів для макіяжу «Dark Chocolates» wobs 

 
WOBs

Набір пензликів для макіяжу «Dark Chocolates» — новинка для мотивації та втілення натхненних ідей разом з WoBs

Повномасштабне вторгнення змінило життя кожного з нас. Хтось залишився без домівки, а хтось зазнав більш суттєвих втрат. Проте дуже важливо знайти в собі сили, подолати моральні перешкоди, відчай та тугу. В такі моменти кожній людині потрібна людина, яка розділить всі негаразди та витягне з прірви, якою б глибокою вона не була. Ми всі опинилися в подібній ситуації, але нас об'єднує любов та прагнення рухатися вперед. 

Ексклюзивний кампейн від ВоБс — це спроба передати кохання, вірність, боротьбу за допомогою мистецтва, митця та малюнка, що відроджує. І хоч всі ми добре знаємо, що попереду реальність-невідомість, не зупиняємося, творимо та надіємося на краще. Ми повинні бути сильними та проживати кожне сьогодні на повну, оскільки не знаємо, що чекає нас за дверима завтрашнього дня.

Новий кампейн ми втілювали з майстринею візажу - Тютюшкою (Тетяною Матвієнко). Для створення малюнків та орнаментів використовувався комплект кісточок для макіяжу «Dark Chocolates». З таким набором можна створити справжню красу, оскільки у сеті зібрано пензлик для пудри, тональної основи, рум'ян, тіней, олівцевої техніки, контурингу брів та стрілок. Це більше, ніж звичайний набір щіточок для макіяжу, адже такими кистями малюються справжні шедеври. 

 
WOBs

Професійний набір кісточок для макіяжу «Dark Chocolates» та новий кампейн від ВОБС

Основою для створення нового кампейну стали малюнки з українським орнаментом, які надали силу та допомогли парі об'єднатися заради перемоги над темрявою. Набір пензликів для макіяжу «Dark Chocolates» став «чарівною паличкою», яка ідеально відтворила задум митця. Створити рівні лінії та нанести на шкіру складні візерунки без таких вдалих інструментів не вийшло б. Використовуючи якісну косметику та кисті для макіяжу, купити які ви також можете на нашому сайті, вдалось досягти ідеальної деталізації, чіткості та природності мейкапу. 

Взагалі, в набір професійних натуральних кісточок для макіяжу «Dark Chocolates» входить 20 різних інструментів для візажу. Ознайомитись з кожним пензлем, яким творили у новому кампейні WoBs, ви можете в онлайн-каталозі на wobs.ua

готовоПензлики з натуральним ворсом для макіяжу, а саме — для пудри, рум'ян та сухої корекції. Щоб досягти природного рум'янцю, грайливих переходів та забрати жирний блиск, потрібні натуральні пензлики. Макіяж з ними більш стійкий, якісний та професійний. 
готовоКруглий пензлик-дуофібра для тону. Без рівномірного нанесення тональної основи не можна уявити жоден мейкап. Сценічні та творчі образи вимагають ідеального тону та природного кольору обличчя. Входять в набори кісточки для макіяжу з таклону. Це синтетичний матеріал, який відмінно підходить для нанесення рідких, кремових та гелевих текстур. 
готовоКісточка для тіней, їх нанесення та розтушування. Виділяти очі та практикуватися з розтушуванням допомагають кісточки для макіяжу в наборі з щільним ворсом соболя. В комплекті є як плоскі, так і круглі пензлики для досягнення wow-ефекту.
готовоПензлик для структурування брів. Якісна скошена кисть з короткою щетиною допоможе підкреслити природну форму брів, зробити колір більш насиченим та виділити вигин. Нею легко малювати акцентні лінії та взори, адже вона виготовлена з пружного матеріалу. 
готовоТаклонова кисть для стрілок. Який же образ без стрілок? Вони зроблять погляд виразним та відкритим. З її допомогою можна намалювати будь-які дрібні деталі, тому купити набір кісточок для макіяжу варто для опрацювання складних технік, а не лише для щоденного нанесення косметики. 

Комплект кісточок для макіяжу WoBs,

Набір кісточок для макіяжу — натуральні та синтетичні пензлики високої якості. Кожна з двадцяти кистей має своє конкретне цільове призначення, тому бездоганного результату досягти неважко. Такий комплект буде слугувати роками, адже кісточки зносостійкі, практичні та комфортні в роботі. 

 
WOBs

Комплект кісточок для макіяжу WoBs, що сприяє відродженню мистецтва та натхненню митців

Якщо ви також любите все українське, бажаєте відтворювати традиції, творити, бути вільними та надихати з кісточками від WoBs, варто перейти в онлайн-каталог нашого інтернет-магазину та обрати свій ідеальний комплект. Ми гарантуємо, що ці інструменти вразять своєю якістю та зручністю в роботі як провідних майстрів візажу, так і початківців. Зверніть увагу, що на сайті набір пензлів для макіяжу «Dark Chocolates» від ВоБс представлений не лише на 20 кісточок, а саме: 9, 12, 14, 17, 25 штук. Кисті комплектуються зручним ковриком для зберігання, тому вам не потрібно додатково замовляти кейс чи косметичку. 

Творіть, надихайте та живіть на повну силу разом з WoBs!