WOBs
 

Майстер макіяжу – унікальна професія, яка потребує терпіння, креативності, вміння працювати з людьми та, звісно, використання професійних інструментів. Як виробнику макіяжних пензлів, нам важливо знати, що наша продукція якісна, надійна та користується популярністю серед багатьох майстрів. Саме тому ми щодня вдосконалюємося та створюємо сучасні щіточки для макіяжу, з якими легко втілювати в життя неперевершені образи будь-якої складності.

 
WOBs

Унікальні пензлі для макіяжу в наборах ВоБс: підкреслюйте навіть найдрібніші деталі

набори пензлів для макіяжу

Більш ніж за 10 років існування, кількість пензлів в асортименті нашого магазину перевищила позначку в 300 моделей, тому сьогодні кожен може знайти для себе ідеальні пензлі для макіяжу нашого виробництва. Також ми маємо унікальні набори кісточок для макіяжу, з якими легко вчитися або продовжувати розвивати свої професійні навички. Одним з найпопулярніших є набір пензлів для макіяжу з колекції Dark Chocolates, який неодмінно допоможе вам втілити всі фантазії. До нього входять:

Скошений пензлик для рум'ян.
Кисть для сухої корекції.
Синтетичні моделі для консилера та коректора.
Плоскі кисті для рівномірного нанесення кремових текстур.
Плоскі моделі з синтетики та ворсу соболя різних форм для тіней та олівцевої техніки.
Пензлі для тонких ліній для акуратного та елегантного промальовування контуру губ і стрілок.
Браші з синтетики для фарбування брів.
Пензель круглої форми для акуратних стрілок.
Пензлик для видалення зайвої косметики.

Додатково рекомендуємо ознайомитися з іншим великим набором, який має високоякісні пензлики для вишуканої роботи. Тут ви знайдете все, про що тільки може мріяти майстер макіяжу:

Приємна та м'яка модель для пудри.
Ніжна кисть плоскої форми для рум'ян та сухої корекції;
Пензель для тонального крему;
Браші з синтетики для нанесення тіней, консилера і коректора;
Плоскі кисті з м'якого натурального волокна для тіней.
Плоский пензлик для зручної роботи в олівцевій техніці;
Синтетичні браші для фарбування та формування брів;
Щіточка для брів та вій з металевими зубчиками;
Пензлики для гарних стрілок та тонких ліній.

Ми постійно слідкуємо за вимогами та бажаннями клієнтів, створюємо виключно якісну та корисну продукцію, тому наші набори пензлів для макіяжу мають у своєму складі лише необхідні та універсальні моделі, які допоможуть впоратися з будь-яким завданням.

 
WOBs

Воплощайте любой образ в реальность с легкостью - используйте наши профессиональные кисточки для макияжа

щіточки для макіяжу

В інтернет-магазині WoBs ви зможете більш детально ознайомитися з кожним комплектом, переглянути його характеристики та купити набір кісточок для макіяжу, який вам сподобається.

Виробник Вобс завжди дбає про своїх клієнтів, тому якщо ви вирішили купити кісточки для макіяжу нашого виробництва, можете бути впевнені в їх якості, зручності та безпечності. Ми прагнемо, щоб кожна жінка відчувала себе чарівно, тому виготовляємо пензлики із любов'ю та турботою. Купуйте кісточки wobs.ua та виглядайте бездоганно щодня!