WOBs

Макіяж обличчя — це досить важлива та нелегка справа. Від того, як ви нанесете тон, залежить кінцевий результат. Саме тому варто вибрати професійну кисть для основи та тональний засіб, який враховує тип вашої шкіри. Пензликів для тонування лиця є досить багато, тому потрібно розібратися, яка кісточка для тоналки вам потрібна, щоб рівномірно та без плям розподілити косметику. 

Кісточка для тоналки WOBS

 
WOBs

Кісточка для тоналки WOBS — секрет ідеального тону обличчя

Професійні експерти радять не використовувати спонжі та не наносити тональну основу руками, якщо ви хочете зберегти здоров'я своєї шкіри та досягти натурального ефекту в макіяжі. Для пропрацювання всіх ділянок обличчя потрібна не одна кисть для тону, а декілька. Чому? Бо, наприклад, натуральні кісточки для пудри та тоналки створюють щільне покриття, а синтетичні — більш легке та натуральне. Одними пензлями зручніше наносити засіб, інші підходять для розтушовування, а тоненька кисть для тонального крему допомагає замаскувати дрібні ділянки.

Які кісточки для тону повинні бути у вашій косметичці? Короткий перелік:

готовоКисть кабукі. Пензлик W5223 для тону дозволяє контролювати щільність нанесення тонального засобу та гарно його розтушовувати. З його допомогою можна наносити косметику круговими рухами або точково (за аналогією до спонжа). Такі синтетичні кисті для тоналки створюють невагомий, невидимий ефект та гарантують рівномірний колір обличчя. Вони досить зручні, але техніку нанесення потрібно практикувати, особливо новачкам. 
готовоПлоска кисть для тоналки. Це класика візажних інструментів для нанесення тонального крему. Вона відмінно набирає косметичний продукт та економно розподіляє по обличчю. Таку кисть для тону купити варто, якщо ви часто робите святковий макіяж чи мейкап для фотосесії, бо для щоденного нюду перекриття буде занадто щільним. Плоскими пензлями можна розподіляти основу біля волосся та вух, щоб не переходити зазначені межі. 
готовоКруглі кісточки для тону. Подібні пензлі варто використовувати новачкам, адже ними досить легко наносити косметику. Круговими рухами пропрацьовують всі ділянки, тому ніяких плям та видимих переходів не виникає. Краще купити кісточки для тоналки з синтетичних волокон, адже вони не вбирають кремоподібні засоби та зменшують їх розхід.
готовоДуо-фібра. Особливість пензлів в тому, що вони мають декілька рівнів ворсу. Наприклад, ви можете замовити професійну кісточку для нанесення тонального крему бренду ВоБс з таклону W5218, яка також використовується для сироватки, бази, BB-засобів. Такі інструменти поєднують в собі найкращі властивості натуральних та синтетичних кистей, тому їх дуже полюбляють провідні візажисти.

Також рекомендуємо вам звернути увагу на кисть для тону і коректора W3014, яка використовувалася при створенні макіяжу для нового кампейну ВоБс. Вона досить зручна, має ергономічну форму та якісний, густий ворс. Пучок з таклону гарантує чітке розподілення тональних та корегувальних засобів для обличчя, забезпечуючи рівномірний тон. Якщо ви хочете купити кисть для тональної основи, яка не допустить виникнення розводів та плям, це ідеальний варіант. 

 
WOBs

Чому варто купити кисть для тону від Вобс? Доторкніться магією до вашого обличчя

Пензлі WOBS — це справжні помічники при створенні бездоганного макіяжу як на щодень, так і для фотосесії, свята. В нашому онлайн-каталозі представлено безліч кісточок, які полегшують процес розподілення основи, допомагають приховати всі недоліки на шкірі та вирівняти тон. Вам потрібна кисть кабуки для тонального крему, тонка кисть для корекції, пензлик дуо-фібра? Всі ці візажні інструменти є у нашому асортименті.

купити кисть для тону від Вобс

Якщо ви бажаєте замовити професійні кісточки для макіяжу WoBs, скористайтесь контактним номером телефону або оформіть замовлення онлайн. Безкоштовні консультації передбачені — наші менеджери допоможуть підібрати кисть, враховуючи ваш тип шкіри та косметичний засіб, який ви використовуєте на регулярній основі. Крім того, можна придбати укомплектований набір, де є різні пензлі для макіяжу обличчя у зручному чохлі/килимку. 

Підкресліть свою красу за допомогою професійних пензлів для тону ВоБс!