Олівцева техніка у макіяжі – це незвичайний і легкий спосіб зробити такий мейк-ап від якого усі будуть у захваті. Промальовування контуру олівцем допоможе приховати незначні недоліки, або підкреслити переваги. Достатньо знати лише декілька секретів, щоб стати профі у цій техніці. Запорукою успіху, перш за все, стануть якісні кісточки для олівцевої техніки, а також сам олівець. Пензлик для розтушовки олівця – це основний інструмент який знадобиться і оскільки розтушовувати олівець важче ніж тіні, варто ретельно підійти до його вибору. 

 

Олівцева техніка та її покрокове створення. Як вибрати кісточки для олівцевої техніки?

  1. Почніть вздовж лінії вій

Потрібно провести від зовнішнього куточка ока до найнижчої точки короткі штрихи від кореня вій назовні. Потім візьміть кисть для розтушовки олівця, щоб потягнути край щойно нанесеної лінії та продовжити розтушовувати його назовні, щоб витягнути кінчик намальованих ліній.

купити тонкі кисті

  1. Створіть ілюзію піднятого ока

Від зовнішнього кута нижньої лінії потрібно провести м’яку діагональну лінію вгору – в напрямку краю брови. Тут особливо важливо дотримуватися природного кута очей, адже він буде вашим орієнтиром під час нанесення тіней.

  1. Продовжіть штрихи

Прямо над тим місцем де починається складка над очима проведіть короткими штрихами біля вашої лінії. Використовуйте складку як основу для штрихів. Рухайтесь всередині вздовж складки, роблячи штрихи коротшими. Зупиніться на найвищій точці вашого ока. Потім пензлем розтушуйте верхній край лайнера, короткими рухами потягнувши його вгору від верхнього краю лайнера.

  1. Заповніть проміжок

Тепер потрібно заповнити пропуск, що утворився між нижньою лінією вій та повікою за зовнішньому краї. Використовуєте той самий штрих та розтушування в напрямку лінії, що йде до краю брови. 

  1. Продовжуйте у такому ж дусі

Намалюйте більше ліній, але тепер у напрямку перенісся та ретельно розтушуйте. Так у вас вийде ідеальна форма очей – піднята та відкрита. Тепер візьміть звичайні кісточки для макіяжу і нанесіть бажані тіні на повіки. Ваш ідеальний олівцевий макіяж готовий.

Тепер перейдімо до одного з важливих нюансів. Які кисті для олівцевої техніки купити краще за все? Оскільки робота з розтушовкою досить дрібна, то варто обирати кисті максимально маленького розміру, щоб мати можливість поправити навіть незначну деталь. Купити пензлик для розтушовки олівця потрібно із синтетичного матеріалу, оскільки він буде працювати із масляними текстурами. Для такої роботи рекомендовано використовувати тонкі і пласкі кисті, що будуть зручно лягати вам у руку при роботі з дрібними деталями. 

 

 Чому замовити кісточки для олівцевої техніки від Wobs буде найкращим рішенням для вас? Пензлики для макіяжу, які перетворюють роботу на магію

Виробник Вобс – це компанія з міжнародними стандартами якості своєї продукції. Отож не дивно, що їх пензлі беруть участь у всеукраїнських виставках та обраються інструментами для конкурсів візажу. Максимально різноманітний вибір асортименту моделей та наявність пензлів із білки, соболя, кози, єнота, лисиці, синтетики чи кукурудзяного волокна допоможуть підібрати інструмент навіть під найнезвичайніші потреби. А ретельне пакування, швидка доставка та подарунок до кожного замовлення будуть для вас приємним доповненням до покупки. Заходьте на сайт wobs.ua та вибирайте найкращі кисті для себе!