WOBs

У б'юті-сфері кожен пензлик для макіяжу має своє призначення. Кісточка є головним інструментом візажиста, що допомагає відтворити найунікальніші техніки та тренди у мейкапі. Незалежно від того, ви — професійний майстер або аматор, у вас повинен бути укомплектований набір пензлів для макіяжу. З ним можна легко наносити косметику, використовуючи якісні кісточки щодня. Для створення природного денного образу знадобиться чимало інструментів. Яких? Про це сьогодні й поговоримо.

пензлі для макіяжу набір wobS

 
WOBs

Що входить в денний набір пензликів для макіяжу?

Багато кого дивує, навіщо візажисти використовують таку кількість кісточок, проте кожна з них, що входить у набір пензликів для макіяжу, відіграє свою роль. Не існує універсального інструменту, яким би можна було наносити тіні, тональну основу, блиск, хайлайтер тощо. Щоб самостійно наносити мейкап в домашніх умовах, потрібно замовити хоча б мінімальний комплект, а у візажиста має бути професійний набір кісточок для макіяжу. 

Базовий набір кистей WoBs має вміщувати такі пензлі:

  1. Синтетична кисть для тонального засобу. Зазвичай, вона має плоску форму та щільний ворс. Майстри не рекомендують наносити тон руками чи спонжем. Саме тому цей інструмент входить навіть у міні набори пензлів для макіяжу.
  2. Кісточка для пудри з натурального ворсу поні, соболя, кози тощо. Вона досить велика в діаметрі, адже сприяє рівномірному покриттю обличчя. На відміну від компактної пудри та спонжа, дає більш природний фініш і не створює ефект маски. З яким саме ворсом купити пензлики для макіяжу, вирішуєте ви — це лише питання комфорту.
  3. Кисть для корекції вилиць. Інструменти для хайлайтера, рум'ян чи бронзера також входять у набір пензлів для макіяжу, купити який ви можете в інтернет-магазині ВоБс. Це дійсно «чарівна паличка», яка допоможе візуально зменшити щічки, ніс, промалювати контуринг обличчя та видовжити його. Коли ви вибираєте комплект, подумайте над тим, які засоби ви найчастіше використовуєте для цього — сухі чи гелеві, кремоподібні, рідкі. У першому випадку вам знадобиться набір з натуральним пензликом, а у другому — з синтетичним. Часто мінікомплекти містять універсальний аксесуар для нанесення рум'ян та пудри.
  4. Кісточка для контурингу брів. Тонка та маленька кисть допоможе намалювати ідеальну форму різними видами пігментів. 
  5. Пензлик для тіней. Зазвичай, як мінімум, два пензлі для макіяжу набір вміщує — для нанесення тіней та їх розтушування. Щіточка має плоску форму та натуральний ворс. Професійні комплекти передбачають наявність кісточок різного розміру, форми, матеріалу виготовлення. 
  6. Кисть для підводки. Цей інструмент відрізняється досить довгим ворсом та маленьким розміром. За допомогою кісточки з таклону можна намалювати ідеальні стрілки. 
  7. Пензлик для губ. На відміну від індивідуальної помади, нанесення косметики за допомогою пензля виходить більш щільне та з рівним контуром.

Комплектація залежить від призначення інструментів. Для створення образу у техніці «нюд» достатньо 7-8 кісточок. Такі набори пензлів для макіяжу від WoBs користуються популярністю, адже вони досить універсальні та відмінно підходять для домашнього використання. Наприклад, для «smoky eyes» потрібен комплект з 10 кистями, оскільки макіяж очей ускладнений. Професійні майстри надають перевагу тим варіантам, які можна використовувати для всіх технік денного мейкапу, а саме: стробінг, тумблер, ліфтинг і т. д. Подібні набори кісточок для макіяжу вміщують 15-25 різних інструментів, і всі використовуються у роботі візажиста. 

купити набір кісточок для макіяжу  вобс

Чому варто купити набір кісточок для макіяжу? Основні переваги:

готовоестетичний фактор — всі кисті підібрані у одному кольорі та дизайні;
готовочохол або тубус для зберігання ви отримуєте практично безкоштовно, та й зберігати у звичайній косметичці пензлі не варто — вони псуються та заламуються;
готововсе під рукою — ви купуєте готовий набір, кісточки для макіяжу підібрані відповідно до основних вимог, тому не доведеться витрачати час на пошук того чи іншого пензля. 

Набір пензлів — це зручно, практично та вигідно. Щоб переконатися у цьому, ознайомтесь з асортиментом товарів на нашому сайті. ВоБс пропонує кісточки українського виробництва, які поєднують в собі відмінну якість та приємну ціну. 

 
WOBs

Купити набір кісточок для макіяжу WoBs: якісні пензлі для денного мейкапу

Інтернет-магазин WoBs дбає не лише про візажистів та провідних майстрів, а й про жінок, які хочуть завжди виглядати вишукано та ефектно. Саме тому в онлайн-каталозі ви знайдете мінікомплекти для бровистів, розтушування тіней, контурингу обличчя чи очей, в також набори з різною кількістю щіточок — від 8 до 25. Орієнтуйтесь на ціль покупки та цікавтесь комплектацією кожного з них, щоб залишитися задоволеним покупкою.

Якщо ви вирішили купити набір пензлів для макіяжу в тубусі або в спеціальному кейсі, ВОБС — це найкращий вибір. Як бюджетні, так і преміальні лінійки характеризуються високою якістю, тому що для нас це першочергове правило. Ми робимо все для того, щоб наші інструменти полегшували нанесення косметики та приносили задоволення від процесу використання. Вдало підібраний ворс, форма, розмір, товщина ручки — це і є прояв нашої любові до вас. Щоб замовити комплект кісточок для макіяжу ВоБс, ви можете оформити покупку на сайті або зв'язатися з нашим менеджером за контактним номером телефону. Виникли труднощі при виборі набору пензлів? Не проблема, адже ми допоможемо вам вибрати ідеальний варіант, враховуючи побажання та фінансові можливості. 

Набір пензлів WoBs — те, про що мріє кожна жінка. Тож давайте разом втілювати мрії в реальність!