WOBs

Великим попитом користувалися та до сих пір користуються серед наших клієнтів ідеально зібрані щіточки для макіяжу набором, адже у них є все, що потрібно для виконання бездоганного мейкапу. Такі комплекти можуть включати як базові, так і додаткові інструменти, тому обирайте їх в залежності від своїх навичок і умінь, а також від сфери діяльності. До прикладу, якщо ви є досвідченим гримером або візажистом, тоді вам неодмінно знадобиться професійний набір для макіяжу. Коли ви вважаєте себе початківцем чи просто любителем досконалого мейкапу і використовуєте його лише у власних цілях, тоді ми, український виробник пензликів ВоБс, радимо вам звернути увагу на базові та середні комплекти. У нас представлено безліч варіації наборів, завдяки чому відповідний варіант вам вдасться підібрати швидко та без жодних сумнівів. 

набір пензликів для макіяжу вобс

 
WOBs

Досить витрачати час на пошуки необхідних пензлів - придбайте професійний набір для макіяжу від Вобс!

Наші клієнти доволі часто цікавляться, який набір щіточок для макіяжу Wobs вважається найбільш затребуваним. Однозначної відповіді на це питання немає, адже у кожного свої цілі його виконання. Хтось полюбляє постійно вдосконалюватися та детально вивчати нові техніки, а комусь подобається незмінна класика, яка вдало втілюється у базовий денний чи вечірній мейкап. Проте нам вдалось відслідкувати, які набори щіточок для макіяжу купують найчастіше, і до таких належать наступні:

професійний набір для макіяжу wobs

 

На 12 кистей із колекції Dark Chocolates. Він представляє собой базовий набір, який включає лише стандартні інструменти. У ньому ви знайдете щіточки для макіяжу очей, брів і роботи з тоном. Додаткових кісточок у комплекті немає, тому він призначений для виконання стандартного мейкапу.
На 19 пензликів серії Smoky. Це саме той варіант, який ідеально підходить як новачкам, так і профі в сфері візажу. Ви знайдете пензлики для макіяжу в наборі для тіней із натурального та синтетичного ворсу, малювання стрілок, брів і вій, олівцевої техніки, губ, а також окремі моделі для нанесення тонального крему, консилера, бронзера, коректора, рум'ян, пудри і інших тонуючих засобів. 
На 25 кісточок лінійки Dark Chocolates. Якщо ви мрієте отримати набір пензликів для макіяжу професійного, оберіть цей розкішний комплект. Він має у складі щіточки для мейкапу вобс, яких немає в жодному іншому наборі. Це справжня знахідка та величезна цінність для досвідчених візажистів і гримерів, оскільки за допомогою даного комплекту вам вдасться з легкістю виконати безліч складних і витончених технік. 

Шукаєте той пензлик для макіяжу, який допоможе створити справжню красу та досягти ідеального результату, - ми рекомендуємо приглянутися до наборів. У нас ви знайдете безліч варіацій комплектів, тому неодмінно оберете той варіант, який підходить для покриття як базових, так і професійних потреб.

 
WOBs

Зберігайте інструменти для краси правильно і майте завжди все під рукою, а для цього слід купити кісточки для макіяжу набором!

Щоб заощадити свій дорогоцінний час і кошти, ми радимо купити кісточки для макіяжу набором на нашому сайті! Який комплект ви б не обрали, він включає лише якісні, надійні, зручні та функціональні інструменти. Разом з ними вам вдасться створювати традиційний мейкап чи вчитися відтворювати сучасні техніки, більш складні та делікатні. Всі наші набори ідеальні, а для того, щоб пензлики зберігалися безпечно та не втрачали своїх властивостей, ми реалізуємо їх у ергономічних чохлах. З такою функціональною та зручною “валізою” вам вдасться виконувати бездоганний мейкап як вдома чи в салоні краси, так і на виїзді. Крім цього, вам буде дуже комфортно носити комплект з собою на різноманітні тематичні заходи (конкурси, виставки, презентації, майстер-класи). Наші набори дадуть вам змогу розглянути макіяж як елемент мистецтва, досягти успіхів у сфері візажу, якщо ви виконуєте його у професійній діяльності, чи просто почуватися впевнено, коли мейкап є лише ідеальним доповненням вашого повсякденного образу.