WOBs

Мокрий ефект вій — це новий тренд у макіяжі, який зробить ваш погляд ще більш виразним та спокусливим. Популярність його просто немає меж. Особливо подібний спосіб нанесення туші сподобався молодому поколінню. Мейкап з такою технікою виглядає вишукано та нетривіально. Спеціальна кісточка для вій та відповідні косметичні засоби допоможуть вам досягти ідеального результату навіть в домашніх умовах. З інтернет-магазином Вобс кожен з вас може відчути себе професійним візажистом.

комбінована щіточка для брів і вій  wobS

 
WOBs

Основні кроки та акценти для досягнення результату — мокрий ефект вій з кісточками для макіяжу від WoBs

Ця методика базується на імітації вологих вій. Вона додає образу свіжості, легкості та краси. Подібного ефекту можна досягти за допомогою накладних аксесуарів або ж купити кісточки для макіяжу спеціального зразку. Зверніть увагу, що лише туші для створення такого мокрого ефекту недостатньо. Професійні візажисти використовують гелеві косметичні засоби. Щоб їх нанести на вії, необхідна синтетична кісточка для макіяжу, адже вона не поглинає косметику та сприяє економному використанню. Ідеальний варіант — робочі інструменти з силікону. Якщо ви все ще не знаєте, де замовити такі кісточки для макіяжу, інтернет-магазин Вобс до ваших послуг. 

кісточка для вій   ВоБс

Чому вії «мокрий ефект» стали таким популярним трендом у візажі:

готовоефектний та «відкритий» погляд, тому з «мокрим» макіяжем можна зробити чудові фото;
готовомодно та стильно, адже з Wobs brush легко відтворювати нові техніки;
готоводоглянутість — такий мейкап виглядає природно та невимушено;
готововаріативність технік, ви можете використовувати щіточки для вій різного виду, щоб знайти свій ідеальний спосіб досягнення мокрого ефекту. 

Однієї кисті вам буде недостатньо для досягнення ідеального мокрого ефекту — потрібно купити щіточку для вій, щоб гарно вкласти їх та розчесати. Навіть якщо ви зробили трендове нарощування, вам все одно вона знадобиться. Потрібно вибрати максимальну м'яку та делікатну, адже щіточка для розчісування вій може використовуватися протягом дня, коли потрібно поправити макіяж. 

Як досягти ефекту мокрих вій:

  1. Очистіть вії за допомогою спонжа та спеціального засобу. 
  2. Нанесіть основу під макіяж, використовуючи професійні кісточки для макіяжу. Не пропускайте зону біля росту вій, щоб погляд був здоровим та осяяним.
  3. Нанесіть підводку — краще вибрати рідкий або гелевий засіб. Щоб рівно та акуратно нанести підводку, вам знадобиться кісточка для контурингу вій та брів.
  4. Нанесіть туш за допомогою щіточки. Потрібно промальовувати верхній та нижній ряд. 
  5. За допомогою спрею зволожте рівномірно вії.
  6. Заберіть залишки води за допомогою ватних паличок.

Необхідні пензлики для макіяжу купити ви можете в інтернет-магазин WoBs. В онлайн-каталозі є всі інструменти для створення трендового мокрого ефекту. 

 
WOBs

Купити щіточку для розчісування вій від WoBs для досягнення ідеального ефекту мокрих вій

Втілювати нові тренди та популярні техніки просто, якщо у вас є надійні помічники — професійні кисті для макіяжу WoBs. Ефект мокрих вій зможуть втілити в реальність не лише кваліфіковані майстри, а й аматори. Всі наші пензлики надзвичайно якісні та зручні. Працювати з ними — одне задоволення, адже вони не осипаються, не втрачають форму та підходять для косметики різних текстур. Якщо ви не знаєте, які саме кисті вибрати з асортименту для повторення тренду, зверніться до нашого менеджера.

Потрібна комбінована щіточка для брів та вій? А, може, віяловий пензлик? У нас є все! Оформляйте замовлення на сайті Вобс або за телефоном. Давайте разом експериментувати та створювати нереальну красу.