WOBs
 

Сьогодні майже кожна дівчина має власний набір пензликів для макіяжу, щоб створювати образи повсякденні або для ділових зустрічей чи просто надати шкірі трохи блиску. Втім не завжди є можливим зібрати ідеальний для себе комплект, бо деякі компанії пропонують незручні у використанні пензлі або моделі з неякісним ворсом. Вирішити цю проблему може лише покупка пензликів у досвідчених виробників, яким довіряють звичайні клієнти та професійні майстри. Саме таким є виробник пензликів ВоБс.

набір кісточок для макіяжу

 
WOBs

Необхідний комплект макіяжних пензлів для сучасних красунь: купити набір кісточок для макіяжу від ВоБс

професійні кісточки для макіяжу

Наша компанія зібрала найбільш потрібні браші у декілька комплектів, від яких в захваті всі наші клієнти. Кожен набір щіточок для макіяжу містить оптимальну кількість лише необхідних пензликів, без яких не створити гарний повсякденний макіяж. Пензлі виконані з гіпоалергенних матеріалів, які не шкодять вашій шкірі та дарують виключено приємні відчуття.

Якщо потрібен чудовий подарунок для вашої подруги, коханої дівчини або мами, тоді пропонуємо купити набір кісточок для макіяжу White Line – гарні враження та бездоганний макіяж забезпеченні. До набору входять:

Синтетичний пензель для оформлення брів та рівномірного розподілу пігментів;
Кисть з таклону для підводки та малювання стрілок.
Пензель плоский для тонального крему, матеріал – таклон.
Скошений пензель для рум'ян з натуральним волокном;
Пензель плоский для нанесення тіней з приємного ворсу соболя;
Зручна кисть для пудри плоскої форми. Зроблена з м'якого ворсу кози;
Пензлик плоскої форми для розтушовування тіней. Матеріал – ворс білої кози.

Фаворит наших клієнтів – набір кісточок для макіяжу Dark Chocolates: допомагає створювати вражаючий макіяж в домашніх умовах. Експериментуйте без обмежень з чудовими пензликами цього комплекту:

Пензлик плоский для рівномірного нанесення пудри;
Кисть для тону плоскої форми. Синтетична, з таклону;
Кисть для фарбування брів;
Пензлик круглої форми для нанесення підводки. Матеріал – таклон;
Кісточка круглої форми для брів. Матеріал – гупілон.
Кисть нанесення тіней. Матеріал – ворс соболя;
Пензлик плоскої форми скошений для рум'ян. Матеріал – ворс кози;
Плоска кісточка для тіней з ворсу соболя;
Пензель плоскої форми для розтушовування тіней. Матеріал – ворс білої кози.
 
WOBs

Втілюйте будь-який образ в реальність із легкістю – використовуйте наші професійні кісточки для макіяжу

Щоб досягти успіху в створенні неймовірних та сучасних образів, використовуйте наші професійні кісточки для макіяжу. З ними настільки легко та приємно працювати, що навіть новачки створюють цікаві та креативні малюнки.

Замовити якісні кісточки для макіяжу, професійні набори та засоби догляду за ними ви можете на нашому сайті wobs.ua, де вас зустріне гарний та зрозумілий інтерфейс. Додавайте бажаний товар у кошик та сплачуйте онлайн або при отриманні. Всі замовлення відправляємо Новою Поштою, тому можете бути впевнені, що отримаєте нашу продукцію дуже швидко.

Якщо ви цінуєте свою красу, вам слід обрати макіяжні кисті виробника WoBs, бо ми виготовляємо пензлі з найкращих матеріалів – вони довго служать, зручні у використанні та не викликають подразнення шкіри. Працюйте з якісними інструментами, знаходьте свій стиль та виглядайте бездоганно щодня.