WOBs
 

Кожен візажист знає, що результат виконаного макіяжу залежить не тільки від якості декоративної косметики, а й від інструментів, за допомогою яких вона наноситься. І робота з бровами не є виключенням, адже від правильності їх стилізації залежить погляд жінки і її зовнішній вигляд в цілому. Проводити дану процедуру ви можете не лише у салонах краси, а й самостійно вдома, але при умові, щоб у вас є все необхідне, для прикладу, відповідна кісточка для брів. Якщо вас цікавлять інструменти для отримання ідеального мейкапу, ласкаво просимо в інтернет-магазин wobs.ua. Його фішка в тому, що тут не лише продають, а й виробляють різноманітні види пензликів для брів із застосуванням виключно надійної та перевіреної сировини.

кісточка для брів вобс

 
WOBs

Щіточка для брів, скошена, плоска чи двостороння кисть: обираємо відповідні інструменти для ідеальної стилізації!

Професійні кісточки Вобс користуються популярністю не лише серед жінок, які прагнуть завжди виглядати неперевершено, а й серед професійних візажистів. Такі інструменти дуже часто замовляють власники студій і шкіл краси, адже з ними можна втілювати у реальність навіть найбільш яскраві ідеї без докладання серйозних зусиль. Ітак, повернемось до питання, якою має бути ідеальна кісточка для бровиста. Дати на нього однозначну відповідь неможливо, адже все залежить від того, як виконується стилізація брів. Досить часто для досягнення їх ідеальної форми застосовуються олівці, креми та гелі, але щоб вони підкреслювали усі переваги зовнішнього обліку жінки, варто розуміти, який краще обрати пензлик для фарбування брів.

У магазині Вобс представлені такі популярні інструменти:

Щіточка для брів. Вона дає можливість акуратно розділити волоски і “зачесати” їх таким чином, щоб вони виглядали доглянутими. Саме з неї і розпочинається процедура стилізації брів, тому слід обирати той варіант, який ефективно виконує дані функції, проте не характеризується надто жорсткою текстурою.
Скошена кісточка для брів. Це справжній must have при роботі з гелями та спеціальними тінями. Інструмент відрізняється наявністю скошеного краю, який дає можливість рівномірно нанести декоративну косметику та отримати характерний контур, який робить погляд ще більш чітким і виразним. Окрім цього, пензлик дає можливість акуратно виконувати штрихування брів, що імітує натуральні волоски.
Плоский пензлик. Він знадобиться у тих випадках, коли брови густі та не потребують ретельної корекції форми. Його часто застосовують при легкому фарбуванні брів тінями без нажимання.
Двосторонні моделі. Ці інструменти вважаються досить практичними, одними з найбільш популярних вважаються ті, у яких з однієї сторони розташована щіточка, а з іншої - кісточка.

Якщо у вашому арсеналі є щіточка та кісточка для малювання брів, то ви можете сміливо приступити до їх стилізації. Зараз найбільш затребуваними серед професійних візажистів вважаються наступні техніки:

кісточка для малювання брів wobs
Природність. Її ви можете досягнути, заповнивши брови тінями, які поєднуються з тоном волосся. Пінцет використовується тільки для вищипування волосків, жодних графічних дуг з лаконічною виразністю та чітких контурів наносити не потрібно - варто залишити натуральну форму, якою нагородила вас природа від народження
Прямі широкі лінії. Для застосування такої техніки стануть у нагоді щіточка, а також скошена та плоска кісточка. З їх допомогою вам вдасться додати бровам густоти та візуально зробити їх більш широкими. Для таких випадків волоски варто вкладати по діагоналі, а щоб результат тримався, рекомендується додатково нанести спеціальний гель, який фіксує форму.
Плавні дуги з поступовим вигином. Така форма робить погляд виразним і по-справжньому жіночним. Вона ідеально підходить представницям прекрасної статі з обличчям у формі ромбу, квадрату, трикутника.

Щоб всі перелічені вище техніки виглядали ідеально, вам варто придбати кісточки для брів WoBs.

 
WOBs

Пензлик для фарбування брів і не тільки: у нас є все, що шукають жінки для створення бездоганного мейкапу!

Кісточка для малювання брів вважається незамінним інструментом для створення бездоганного макіяжу. Перед тим, як її придбати, подумайте, яку форму ви бажаєте їм придати, а якщо у вас ітак все ідеально, то для таких цілей підійде плоский пензлик для рівномірного нанесення та розтушовання декоративної косметики. Хочеться радикальних змін - не забудьте замовити у нас щіточку та скошену кісточку, за допомогою останньої ви зможете надати бровам ту форму і зробити такий контур, про які мріяли. Зробіть погляд виразним, підкресліть красу очей і обличчя в цілому, а інструменти для брів стануть надійними помічниками.