WOBs
 

Макіяж вважається справжнім мистецтвом, освоївши яке вам вдасться завжди виглядати бездоганно та почуватися впевнено. За допомогою красивого мейкапу ви зможете не тільки підкреслити риси обличчя та вдало замаскувати дрібні недоліки, а й продемонструвати власну індивідуальність. Щоб у ньому були успішно втілені ваші побажання та ідеї, вам слід попередньо підготувати не лише якісні косметичні продукти, а й професійний набір кісточок для макіяжу. Так, саме комплекти користуються неабияким попитом тому, що вони включають лише необхідні інструменти. Маючи у своєму арсеналі набір пензлів для макіяжу, вам не прийдеться додатково шукати щіточки, щоб зробити свій мейкап ідеальним і таким, яким хотіли б бачити його саме ви. Ми, український виробник пензликів ВоБс, рекомендуємо звернути увагу на нашу продукцію, адже її створенням займаємося з 2008 року. Завдяки тому, що наш асортимент регулярно оновлюється актуальними новинками, ви завжди будете йти в ногу з часом. Наші комплекти є універсальними, оскільки підходять не лише для досвідчених б'юті-майстрів, а й новачків в індустрії краси. 

купити кісточки для макіяжу wobs

 
WOBs

Набір пензлів для макіяжу: коли все необхідне є поруч і немає потреби нічого шукати додатково!

Якщо ви досі не визначились, які макіяжні кисті виробника WoBs вибрати, акцентуйте свою увагу саме на наборах. У нас представлені як невеличкі базові, так і професійні комплекти, що включають понад 20 інструментів. І щонайголовніше - товари пропонуються у практичних і ергономічних чохлах, що робить їх зручними як у плані безпечного зберігання, так і транспортування. Крім цього, купити набір пензлів для макіяжу ми вам радимо в якості справді корисного подарунку для тих жінок, які обожнюють творити, створювати, експериментувати та завжди виглядати вишукано. 

Щоб вам вдалося обрати вдалий комплект, ми хочемо розповісти вам про базові інструменти, які до нього входять. До них відносяться:

Кісточка для тіней. Вона може бути округлою чи плоскою, з рівним чи зі скошеним краєм. В залежності від того, тіні якої текстури використовуються, ми випускаємо інструменти з натурального та синтетичного ворсу. Натуральні пучки актуальні для роботи з сухою декоративною косметикою, а штучні - з рідкою чи кремоподібною.
Кисть для тону. Вкрай важко зробити красивий мейкап без вдалого підкреслення відтінку шкіри обличчя. Щоб замаскувати незначні недоліки, зробити колір більш насиченим, додати щічкам здорового природнього румянцю, у наш набір входять щіточки для тону. Вони можуть бути об'ємними круглими або ж плоскими зі скошеним чи рівним кінчиком. Перший варіант призначається для нанесення тонального крему, другий - румян, консилера, коректора, бронзера та інших тонуючих засобів. До базового набору входить також кисть для пудри переважно з натурального ворсу для вдалого завершення макіяжу.
Щіточка для брів. В залежності від особливостей набору, ви можете обрати пензлик для брів як для коригування форми, так і додавання більш насиченого відтінку. Найчастіше в наших базових комплектах зустрічається інструмент зі скошеним краєм.

Щоб зробити дійсно вдалий мейкап, ми радимо придбати у нас набір професійних кісточок для макіяжу. В каталозі представлено безліч варіантів комплектів, проте якщо ви обожнюєте щоразу щось у собі змінювати, то ми рекомендуємо звернути увагу на наступні позиції:

  1. Набір на 25 кистей. Це найбільший комплект, який маємо в наявності ми. Він включає не лише основні, а й додаткові інструменти, за допомогою яких вам вдасться виконати безліч технік, у тім числі складних і витончених. Це мрія кожного бюті-майстра, адже обравши такий комплект, вам більше не прийдеться нічого купляти додатково.
  2. Набір на 17 пензлів. Такий набір включає найпопулярніші моделі не лише функціональні основні, а й додаткові. У ньому ви знайдете щіточки для стрілок, тіней, тону, брів, губ і вій, виконання олівцевої техніки. 

Досі думаєте, які купити кісточки для макіяжу, - придбайте функціональний і практичний набір, який і прослужить довго, і дасть вам змогу завжди мати під рукою необхідні інструменти. 

 
WOBs

Мрієте про ідеальний мейкап - купити набір пензлів для макіяжу у нас стане чудовим рішенням!

професійний набір кісточок для макіяжу ВоБс

Детально ознайомитися з нашим асортиментом і здійснити замовлення найкращих комплектів ви можете на нашому сайті wobs.ua. До переваг співпраці з нами належать наступні:

величезний вибір базових і професійних наборів;
відмінна якість кожного інструменту, адже ми слідкуємо за тим, щоб у ньому все до найдрібніших деталей було ідеально;
ергономічність кісточок, завдяки чому процес виконання мейкапу принесе вам лише задоволення;
відмінний зовнішній вигляд, тому кісточки, набір для макіяжу, ви можете використовувати в якості презенту;
доступна цінова політика, оскільки наша продукція обходиться дешевше за товари відомих закордонних брендів.

Купуйте українське, творіть і створюйте, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому навіть будучи професіоналом у сфері краси, навчайте та навчайтесь, а наші набори посприяють ще краще освоїти мистецтво бездоганного макіяжу!