WOBs

Косметологічні пензлі вважаються невід'ємними елементами будь-якої процедури, пов'язаною з доглядом за шкірою. Від їх якості та властивостей залежать ваш комфорт і ефективність засобів, які ви використовуєте. Якщо ви застосовуєте надійні та перевірені інструменти, результат вийде приголомшливим, а шкіра - ніжною та доглянутою. Крім цього, під час самого нанесення масок, кремів, скрабів і інших доглядових продуктів ви не відчуватимете жодного дискомфорту, а, навпаки, процедура принесе вам неабияке задоволення і довгоочікуваний ефект. Косметологічні інструменти користуються попитом не лише серед б'юті-майстрів, а й вдома, якщо ви бажаєте забезпечити належний догляд за собою на професійному рівні. Досі думаєте, що пензлі для масок і кремів не є обов'язковими, адже всі маніпуляції можна провести руками, ми, виробник Вобс, готові розвіяти даний міф, адже рівномірне нанесення засобів і їх ефективне вбирання в пори шкіри можливе лише за умови застосування хороших інструментів. І саме такі товари ви знайдете на нашому сайті. Ми реалізуємо не лише кісточки для макіяжу Вобс, а й актуальні моделі для проведення косметологічних процедур.

пензлики для косметолога wobs

 
WOBs

Чому важливо використовувати косметологічні пензлі, чим вони відрізняються від звичайних?

Від звичайних пензлики для косметолога відрізняються безліччю особливостей. Серед найбільш вагомих ми відзначаємо наступні:

косметологічні пензлі вобс

 

Матеріал ворсу. Якщо пензлики для макіяжу можуть пропонуватися із синтетичних і натуральних матеріалів, то інструменти для косметології виробляються лише зі штучних, а саме: таклону, нейлону, тораю. Ця сировина ідеально підходить для роботи з рідкими та кремовими текстурами, оскільки вбирає лише потрібну кількість засобу і рівномірно його розподіляє по шкірі. Ще одна відмінність - тактильні відчуття. Кісточки косметологічні більш м'які й еластичні, вони не викликають подразнень і інших неприємних відчуттів.
Форму пучків. Якщо у макіяжі ви можете застосовувати плоскі, об'ємні, округлі, прямі чи зі скошеним краєм інструменти, то в косметології найчастіше використовуються віялові кісточки. Ними працювати зручно, адже вони ефективно потрапляють навіть у важкодоступні ділянки.
Регулярність догляду. Якщо іноді можна проігнорувати очищенням макіяжних кісточок (коли, звичайно, вони використовуються в особистих цілях, а не в професійній діяльності), то з косметологічними такий варіант не пройде, адже вони потребують ретельного догляду після кожного проведення процедури.

Якщо ви хочете якісні, безпечні та функціональні інструменти для косметологів купити, зверніть увагу на наш асортимент. Ми маємо в наявності моделі, виконані із синтетичного ворсу різних форм. У нас ви знайдете пензлики для косметолога як з округлим, так і прямим кінчиком, обирайте, які підходять саме вам і користуйтеся ними з задоволенням. Сама процедура принесе вам неабияку насолоду, адже наші товари мають м'які та щільні ворсинки, що не лише гарантують високу ефективність засобів догляду, а й створюють максимально приємні відчуття та не провокують жодних подразнень.

 
WOBs

Купуйте пензлі для масок та кремів у нас і досягайте вау-ефекту!

Ми пропонуємо вам замовити пензлі WOBS для косметологічних процедур, які сміливо можете використовувати не лише в особистих цілях, а й професійній діяльності. Вони створені для комфортного та безпечного нанесення пілінгів, масок, кремів на певні зону впливу. До їх беззаперечних переваг ми відносимо:

рівномірне нанесення доглядових засобів;
мінімальну витрату продукту;
високий рівень гігієнічності процедури;
зниження ризику бактеріального осіменіння косметологічних засобів.

Цих причин, напевне, більш ніж достатньо для того, щоб купити косметологічні інструменти для особистого чи професійного використання. Обирайте наші товари і ви точно не помилитесь!