WOBs

Вміння малювати ідеальні стрілки деякі жінки вважають справжньою суперсилою, але без них важко уявити макіяж очей. Використовуючи підводку, тіні, спеціальні помадки та кисть для стрілок, можна досягти бажаного ефекту швидко та просто. Чіткі лінії та контуринг допоможуть «відкрити» погляд, зробити його виразним та спокусливим. Пропонуємо вашій увазі корисні лайфхаки: як намалювати стрілки. З ними ви зможете досягти ефектного результату в домашніх умовах разом з кісточками від ВОБС.

кісточка для підводки купити wobs

 
WOBs

Як намалювати стрілки? — лайфхаки трендових зіркових технік ідеальних стрілок для очей

Зіркові візажисти стверджують, що ідеальні стрілки для очей починаються з ідеального інструменту. Попри особливості вибраної техніки нанесення косметики, важливо контролювати товщину штриха та його направлення. На жаль, щіточка, яка йде в комплекті з підводкою, не завжди підходить для створення рівної та акуратної лінії. Саме тому, вам знадобляться професійні кісточки для макіяжу з точним кінчиком, правильною формою аплікатора та зручною ручкою. Навіть дешевою косметикою можна створити надзвичайний макіяж, якщо у вас якісний пензлик для стрілок. Кожна техніка має свої складнощі та нюанси. Потрібно постійно практикуватися та експериментувати з методами нанесення косметики, щоб точно знати, як намалювати рівні стрілки кісточкою з «хвостиком« чи без нього.

Трендові зіркові техніки — те, що доступно кожному!

Стрілки «cat eye» 

Кінцевий результат залежить від форми очей — найкраще «котячий погляд» імітується у жінок з мигдалеподібною формою. Лінія тонка на внутрішній стороні повіки, а товстіша на кінцях. Кісточка для стрілок має мати надтонкий кінчик. Рухатися потрібно від вигину і до центру повіки, контролюючи товщину стрілки. Тонка лінія малюється в кінці. При необхідності скорегуйте товщину штриха зовнішньої сторони ока. Такій техніці надає перевагу Тейлор Свіфт. Одри Хепберн теж полюбляла подібні стрілки, проте у неї була збережена товщина лінії по всій довжині. 

Симетричні стрілки

Якісна кисть для тонких ліній невеликого розміру + професійна підводка = ідеальний результат. Ну і, звичайно, багато-багато практики! Якщо у вас не виходить зробити рівний «хвостик», можете використовувати клейку стрічку, щоб досягти бажаного ефекту. Починайте рухатися від внутрішнього боку і до зовнішнього, повторюючи лінію росту вій. Вибирайте ту підводку чи олівець, з якими вам зручно працювати. Але зверніть увагу, що для нанесення гелевих і кремоподібних текстур, краще замовити синтетичні кісточки для макіяжу. Для досягнення виразного погляду використовуйте кремові тіні в тон шкіри. Подібні стрілки просто обожнює американська актриса та співачка Зої Кравіц.

кисть для тонких ліній вобс

При будь-якій техніці необов'язково проводити лінію по нижній повіці, хоча експерименти вітаються. Зіркові візажисти додають виразності, промальовуючи нижній та верхній ряд вій. Тобто, все залежить від того, який результат ви очікуєте. Для жінок з великими очима варто підкреслювати нижню повіку, а ось для тих, у кого маленькі очі, цей метод не підходить. Для домашнього арсеналу згодиться одна універсальна кісточка для підводки, але якщо ви професійний візажист, у вас повинні бути інструменти різної форми, розміру, матеріалу.

В чому ж полягає мистецтво малювання стрілок? Ще декілька порад:

готовоНанесіть лінію за допомогою кісточки для макіяжу очей трошки вище вій, а потім акуратно подушечками пальців «пройдіться» по ній. Нанесіть підводку ще раз. Такий лайфхак застереже вас від її розтирання.
готовоЗавжди наносьте підводку на спеціальну базу або тіні. Це додасть стійкості та насиченості. 
готовоВибирайте правильні інструменти. Щоб створити ідеальні стрілки, вам потрібно купити кісточку для підводки. Є пензлики для нанесення сухих текстур, розтушування, контурингу брів — вони вам у цій справі не згодяться. 
готовоЗберігайте пропорції. Якщо ви хочете намалювати стрілку з «хвостиком», окресліть умовний трикутник. Ширина основи цього трикутника не повинна перебільшувати ¼ частини повіки.

Після такої корисної інформації не терпиться намалювати стрілки, щоб випробувати всі лайфхаки. Правда ж? Тому саме час купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей, кремоподібної чи рідкої. У ВоБс є все для ідеального мейкапу!

 
WOBs

Кісточка для підводки — купити в інтернет-магазині виробника WoBs. Зробіть перший крок до своїх ідеальних стрілок! 

Якість пензликів грає вирішальну роль. Якщо ж ви вирішили попрактикуватися з конкретною технікою, магазин професійних кісточок для макіяжу від українського виробника WoBs до ваших послуг. Ми пропонуємо вам лише якісні та зручні інструменти для візажу, які незамінні при створенні ідеальних стрілок. Наші консультанти завжди допоможуть вам вибрати потрібний пензлик для макіяжу очей або ж укомплектувати цілий набір. З нами ваш щоденний макіяж стане зірковим, а подруги з захопленням будуть запитувати ваші секрети. 

професійні кісточки для макіяжу WOBS

Асортимент пензлів постійно розширюється, адже ми слідкуємо не лише за зірковими, а й за модними трендами. Крім того, ВоБс намагається утримувати ціну доступною — ви отримуєте професійні аксесуари за розумні гроші, можете замовити як натуральні, так і синтетичні кисті. Щоб купити кісточки, потрібно оформити замовлення на сайті чи за телефоном. Ми раді співпраці як з індивідуальними клієнтами, так і з провідними майстрами, школами візажу, салонами краси що. 

Кісточка для твоїх ідеальних стрілок WOBS — те, що ти так давно шукала!