WOBs

Кожен візажист знає: важливо не тільки купити кісточки для макіяжу, але й правильно чистити їх перед кожним нанесенням мейк-апу. Брудний пензлик є агресивним до шкіри і може не тільки нанести макіяж неакуратно, але й спричинити виникнення подразнення та запалення.

Щоб правильно наносити косметику, вам потрібно підтримувати щітки для макіяжу в ідеальній формі. Дізнайтеся, чому правильний догляд, зберігання та очищення мають значення для ваших пензлів, а також чим мити кісточки для макіяжу і які саме кроки необхідні для належного догляду за ними.

 
WOBs

Чому важливо не тільки купити кісточки для макіяжу, але й підтримувати правильний догляд за ними?

Більшість із нас знають, що догляд за кісточками для макіяжу має бути регулярним – особливо, якщо ви працюєте з великою кількістю клієнтів, але відповідні методи очищення не менш важливі.

догляд за кісточкасм для макіяжу

Щоб ваші кісточки для макіяжу залишалися у відмінній формі, а ваша шкіра була захищена від бактерій, варто дотримуватися наступних етапів в очищенні інструментів:

Підготуйте робоче місце та все необхідне для догляду.
Нанесіть миючий засіб на щітку: використовуйте м’який миючий засіб, який не пошкоджує ворс вашої кісточки та є безпечним для вашої шкіри.
Промийте щітку: використовуйте теплу воду і повільно змийте продукт із щітки.
Обережно помасажуйте щіткою свою руку або іншу чисту, стерилізовану поверхню, щоб видалити якомога більше залишків пігменту.
Якщо вам не вдалося вимити весь продукт з кісточки, повторіть операцію ще раз.
Після того як весь продукт і миючий засіб буде змито, відіжміть воду.
Покладіть віджаті кісті для макіяжу на чистий рушник і дайте їй висохнути на повітрі.

Окрім того, догляд за пензликами включає в себе правильне зберігання інструментів для макіяжу. Кісточки для візажу мають знаходитися окремо від косметики та інших продуктів для макіяжу. Тож ми радимо зберігати пензлики в спеціальному чохлі, який допоможе уникнути контакту кісточок з баночками та тюбиками, які ми беремо до рук і залишаємо на них свої бактерії, тому потрібно бути уважними до стерильності власних інструментів.

 
WOBs

Професійні пензлики для макіяжу Вобс, з якими ви досягнете майстерності

Бажаєте купити пензлі для макіяжу від виробника, за якими просто та легко доглядати? Виробник кісточок Вобс розробляє якісні та зручні інструменти для макіяжу, які допоможуть вам пройти шлях від новачка до майстра. Професійні кісточки Wobs відповідають найактуальнішим трендам у візажі, тому ми знаємо, що потрібно саме вам!

зручні пензлики для візажу

Усі наші продукти за доступною ціною та швидкою доставкою по Україні ви можете замовити на нашому сайті wobs.ua.