Зараз пропонується величезний вибір кісточок для макіяжу. Кожна з них виконує індивідуальні функції і використовується лише в певних цілях. Багато жінок вважають, що віяловий пензлик вважається лише додатковим інструментом, тому його купувати не завжди виникає необхідність. Проте сучасні візажисти готові зламати цей стереотип. Вони впевнені, що віялові кисті повинні бути у косметичці кожної леді, адже вони виконують безліч корисних функцій. Саме про них ми і поговоримо.

 

В яких цілях використовується віялова кисть для макіяжу?

Отже, віялова кисть для макіяжу отримала таку назву завдяки своїх формі. Візуально інструмент нагадує віяло трикутної форми на довгій ручці. Для його створення можуть використовуватись два типи ворсу - штучний і натуральний. Багато спеціалістів в сфері візажу рекомендують обирати саме перший варіант. Адже віялова кісточка із синтетичним пучком вважається універсальною. Вона ідеально підходить для нанесення декоративної косметики як порошкоподібної, так і кремоподібної текстури. Що стосується виробів з натуральним ворсом, то вони через високу пористість призначені виключно для роботи з сухими засобами. 

віялові кісточки вобс

Багато сучасних леді, які завжди хочуть мати красивий і акуратний мейк, задають питання: “Для чого потрібна віялова кисть?” Багатьом з них може здатися, що цей інструмент підходить лише для нанесення пудри, бронзера чи хайлайтера. Проте він має і інші сфери використання, а саме:

◉ Для видалення залишків тіней. Коли жінка поспіхом наносить декоративну косметику, вона може посипатися під очі, чи на щоки. Щоб усунути цей дефект, необов'язково знімати виконаний макіяж. Функції по видаленню залишків тіней під очима чи на щічках чудово виконує віялова кісточка. Вона ефективно вбирає порошок і не розмазує тональної основи, консилера та інших засобів.
◉ Для розтушовування рум'ян. Щоб не зіпсувати легкого повсякденного чи ніжного святкового макіяжу, варто віялові кисті купити. Вони чудово розтушовують рум'яна і усувають чіткий контур на вилицях.
◉ Для “висвітлення” тіней. Коли леді зробила мейк і аж потім зрозуміла, що тіні нанесені надто грубим слоєм та виглядають “затемно”, вона може виправити даний недолік досить швидко. Для цього слід купити віялову кісточку. За допомогою такого інструменту можна “висвітлити” відтінок і розтушувати його рівномірно.
◉ Для нанесення хайлайтера, бронзатора, консилера. Це ще одні вагомі причини, чому варто замовити віяловий пензлик. Цей інструмент наносить дані засоби легким і ледь помітним слоєм, завдяки чому вдасться уникнути ефекту “важкого” макіяжу.

Можна зробити висновок, що віялова кисть виконує безліч корисних функцій. З її допомогою можна без всіляких зусиль усунути дефекти мейку та зробити його по-справжньому акуратним.

 

Які віялові кисті купити пропонує магазин Вобс?

Купити професійну віялову кисть пропонує виробник WoBs. В каталозі представлений широкий асортимент даних інструментів. Вони відрізняються не лише виконаними матеріалами (натуральними чи синтетичними), а й формою, розмірами. Магазин кісточок Вобс реалізує наступні вироби:

  1. Тонкі. Вони характеризуються невеликими розмірами та високою точністю. Їх доцільно використовувати для зняття залишків косметики та навіть для нанесення тіней.
  2. Густі. Ці інструменти ідеально підходять для роботи з пудрою, хайлайтером, бронзером, консилером. Завдяки тому, що об'ємна форма пензлика ідеально підлаштовується під форму обличчя, виріб гарантує швидке та плавне нанесення без переходів. 
  3. Для хайлайтера. Тонкі та акуратні щетинки забезпечують рівномірне нанесення хайлайтера навіть у важкодоступних ділянках.

На сайті wobs.ua пропонуються лише якісні інструменти. Віялові кисті, представлені в каталозі, повноцінно виконують усі необхідні функції. Вони неодмінно стануть надійними помічниками для кожного візажиста та й загалом жінок, які завжди хочуть виглядати неперевершено!