Контуринг обличчя – це відносно новий прийом у макіяжі, що досить швидко здобув свою популярність завдяки вражаючим результатам. Оскільки ця техніка дозволяє коригувати риси обличчя за допомогою макіяжу і виправляти незначні недоліки, то багато професіональних майстрів або просто любителів одразу ж почали її використовувати. Такий макіяж є одним із видів скульптурування. Він дозволяє без клопітких та неприємних косметологічних процедур змінити риси обличчя, підкресливши переваги та приховавши вади. Для цього були навіть створені спеціальні пензлики для контурингу обличчя, щоб працювати лише з цією технікою.

 

Контуринг скул – техніка, що підійде кожній. Пензлики для контурингу обличчя, що можуть під час неї знадобитися. 

Контурування це перш за все правильне поєднання різних відтінків на ділянках обличчя, щоб отримати ефект внутрішнього світіння та підкреслити бажані ділянки. Дехто помилково вважає цю техніку складною, але це далеко не так. Навіть якщо у вас не буде виходити одразу, то варто декілька раз потренуватись перед дзеркалом, адже ви опануєте надзвичайно потрібну техніку, яку гарантовано будете використовувати надалі. Найкращим способом для тренування буде спочатку контуринг скул, щоб повністю зрозуміти техніку. Радимо перед цим також купити пензлики для контурингу, щоб ваш макіяж вийшов без будь-яких недоліків.

купити пензлик для контурингу

З косметики для контурингу вилиць вам знадобиться:

◉ База під макіяж;
◉ Кисть для контурингу скул (декілька штук);
◉ Бронзатор або контурна пудра;
◉ Рум’яна;
◉ Хайлайтер.
  1. Для початку, втягніть щоки, щоб краще побачити, де контурувати вилиці. Нахиліть кисть для контурингу під кутом 45 градусів та покладіть її на вилицю. 
  2. Контурна обробка повинна закінчуватися там, де починаються ваші брови. Потрібно взяти нахилену контурну кисть і нанести на неї контурну пудру або бронзер, який на тон чи два темніший від вашої шкіри. 
  3. Розташуйте його в точці трохи нижче лінії росту волосся. Проведіть пензлем вниз до половини довжини вилиць. Легше натискайте, проводячи пальцем вниз, щоб контурні тіні не перетинали область скул. 
  4. Візьміть рум’яна, що підходять під ваш тон шкіри. Використовуйте пухнастий пензель для пудри, щоб нанести його та розтушувати. Злегка поплескайте пензлем, щоб змішались румяна і бронзатор. Це забезпечить те, що макіяж буде виглядати більш природнім. 
  5. Виберіть базовий хайлайтер та нанесіть його маленьким пухнастим пензликом. Нанесіть його трохи вище вилиць на ділянку, де був зроблений контуринг. 

За правильного дотримання всіх порад ви маєте отримати природній контур, підняті вилиці, а також ідеальний ефект тіней. Варто також памятати, що для цієї техніки важливо купити кисті для контурингу високої якості, що допоможуть створити правильний ефект.

 

Як купити кисті для контурингу у Вобс? Всі деталі замовлення, які вам варто знати

Виробник Wobs – це компанія, що з 2008 року турбується про створення професійних інструментів для макіяжу та стала одним із лідерів на вітчизняному ринку. Багато клієнтів цікавляться як саме замовити професійні кісточки від виробника Wobs. Надсилання товару здійснюється через Нову Пошту, Укр пошту та в майбутньому Джастін. Кожен товар ретельно запаковується у картонну коробочку, щоб бути впевненими, що він не буде пошкодженими. До кожної посилки ми додаємо невеличкий подарунок, або знижку на наступну покупку в якості невеличкого презенту для наших клієнтів. Замовлення з передоплатою від 1500 відправляються безкоштовно. Відправка всіх замовлень здійснюється день, у день, тому ваша посилка максимально швидко опиниться у ваших руках. Заходьте на сайт wobs.ua та вибирайте найкращі інструменти для вашої роботи.