Пудра - це фінальний шар макіяжу, який його завершує та закріплює. Окрім цього, такий різновид декоративної косметики придає шкірі матовості, усуває блиск, вирівнює тон. Щоб мейк-ап дійсно виглядав красиво та був виконаний професіонально, необхідно вміти вибрати не лише якісний засіб, а й пензлик для пудри. 

 

Як правильно обрати кісточки для пудри?

нанесення пудри

Перш ніж придбати кісточки для пудри, варто детальніше ознайомитись з особливостями цієї декоративної косметики. Вона пропонується в розсипчастому вигляді, тому для її нанесення підходять інструменти з натурального ворсу. Вони ефективно вбирають косметику та рівномірно її розподіляють по шкірі лиця. Щоправда, деякі жінки надають перевагу виробам зі штурним або ж комбінованим ворсом. Вони також підходять для нанесення пудри, тому тут вибір залежить переважно від індивідуальних смакових уподобань. Кісточки для пудри і тоналки відрізняються типом ворсу. Якщо для створення тонального шару використовуються інструменти виключно зі штучним пучком, то для пудри краще обирати натуральний пористий.

Не менш важливий момент - форма інструменту. Для таких цілей підходять об'ємні кисті для пудри з заокругленим пучком. Вони хороші тим, що вбирають лише необхідну кількість декоративної косметики. Більше того, плотність нанесення можна регулювати самостійно. Для цього слід струсити пучок або ж подути на нього. 

Окрім цього, варто враховувати цілі використання декоративної косметики. Наприклад, якщо потрібно створити покриття, яке замаскує всі недосконалості обличчя, тоді замість пензлика з набору знадобиться кабукі. Це інструмент середніх розмірів, який характеризується наявністю густого ворсу та короткої «ніжки». Саме в таких деталях криється секрет пензля - від сили натиску залежить щільність покриття. Ну а тим, хто бажає нанести пудру лише легким та малопомітним шаром, варто скористатися великим пухнастим пензлем із довгою ручкою.

Звичайно, результат залежить від того, як наносити пудру на обличчя. Тут також є деякі нюанси. При використанні засобу варто враховувати його особливості та властивості. Справа в тому, що ця декоративна косметика складається з подрібнених мінералів. Вони повинні «лягати» один на одного лусочками. Щоб усе получилось, потрібно виконувати рухи пензлем в одному напрямку. Не слід водити ним по шкірі хаотично, «туди-сюди». В іншому випадку покриття вийде нерівномірним і сліди порошку будуть помітними при зміні освітлення. Правильне нанесення пудри - важливий пункт, від якого залежить якість зробленого мейку. Також не рекомендується регулярно наносити косметику протягом дня. Покриття кожного наступного шару ще одним приведе до появи “комочків” (особливо в зоні носогубних складок, лобу).

 

Основні причини купити пензлик Вобс для пудри!

Дедалі більше професійних візажистів обирають пензлики Вобс. Товари цього українського виробника стали популярними і за межами країни. Це все завдяки тому, що для їх створення використовується виключно перевірена та сертифікована сировина. Матеріали міцні, надійні, екологічно безпечні, невибагливі у догляді. Навіть після багаторазового використання кісточки ВОБС не втрачають своїх початкових властивостей. Окрім цього, купити пензлик Вобс для пудри варто з наступних причин:

  • Магазин wobs.ua пропонує придбати широкий асортимент продукції для різних цілей. В каталозі представлені пензлики різної густоти, жорсткості та довжини.
  • Завдяки плідній співпраці зі школами макіяжу, популярними магазинами та салонами, виробник постійно оновлює свій асортимент. Він поповнюється актуальними новинками в залежності від того, що пропонують компанії, які займаються створенням косметики. 
  • У магазині надаються професійні консультації, тому обрати необхідний інструмент вдасться навіть візажисту-початківцю.
  • Усі товари відповідають європейським стандартам якості: не ламаються, не сипляться та не провокують подразнень шкіри. 

Якісні та безпечні пензлі не можуть коштувати дешево. У магазині Вобс пропонуються лише найкращі товари для візажистів різного рівня підготовки та для жінок, які бажають завжди виглядати неперевершено.