Рум'яна - це декоративна косметика, яка призначається для підкреслення рис обличчя та надання щокам здорового рум'янцю. Вони також ідеально підходять для створення чіткого контурингу. Використовуються такі засоби як у повсякденному, так і вечірньому чи святковому макіяжі. Щоб вони виглядали красиво, необхідно не лише обрати якісну косметику, а й підготувати відповідні кісточки для нанесення рум'ян. Від використаних інструментів залежить результат і зовнішній вигляд жінки в цілому. 

 

Як правильно вибрати кисті для румян?

Сучасні пензлики для рум'ян випускаються різноманітні. Перше, на що звертають увагу під час їх покупки, - на форму. Вони пропонується наступні:

◉ Маленькі та щільні. Такі кисті для рум'ян ідеально підходять для створення яскравого та чіткого контурингу. Вони переважно використовуються у вечірньому чи святковому макіяжі.
◉ Середні куполоподібної форми. За допомогою цих інструментів декоративна косметика розподіляється по шкірі рівномірно, виглядає помітно, але не надто яскраво.
◉ Пухнасті кутові. Купити кисті для рум'ян скошені варто у тому випадку, якщо хочеться придати щокам розсіяного відтінку. Вони також ідеально підходять для новачків, оскільки легко та рівномірно розтушовують косметику, не залишаючи розводів.

пензлики для рум'ян

Окрім цього, дуже важливу роль виконує матеріал пучка. Він може бути синтетичним чи натуральним. Однозначно відповісти, який з них вважається кращим, неможливо. Адже декоративна косметика може бути різної текстури. Сучасні виробники випускають кремові, розсипчасті та кулькові засоби. Саме від цієї особливості варто відштовхуватись під час вибору пензлика. Ітак, щоб зробити ідеальний вибір, слід знати наступні нюанси:

  1. Кісточки для рум'ян з натурального ворсу призначаються для роботи виключно з розсипчатою косметикою. Якщо їх використовувати з кремовою текстурою, то розхід засобу буде досить великий. Це пов'язано з тим, що кисті для рум'ян натуральний ворс швидко вбирають рідку косметику. Крім цього, догляд за такими інструментами досить важкий. Щоб очистити їх від кремової текстури, прийдеться докласти чималих зусиль через високу щільність матеріалу. Спеціалісти рекомендують зупинити свій вибір на кісточках з ворсу поні. Цей пучок надзвичайно м'який, тому з його допомогою можна нанести рум'яна тонким шаром. Він чудово підходить для роботи з кульковими рум’янами. Щоб чіткіше підкреслити риси обличчя, слід придбати інструменти з ворсинками єнота. Вони більш щільні, завдяки чому можна створити чітко виражені контури.
  2. Кисті з синтетичного ворсу активно застосовуються при роботі з кремовими текстурами. Вони набирають засіб, проте не вбирають його. Завдяки цьому розхід декоративної косметики мінімальний. Варто зазначити, що для нанесення розсипчастих рум'ян такі інструменти теж підходять. До їх переваг можна віднести: невибагливість у догляді, приємну текстуру, гіпоалергенність. Переважно для отримання синтетичних пучків використовується таклон. Кисті зі штучного ворсу купити слід і в тому випадку, якщо планується нанесення рум'ян кремового відтінку.
  3. Комбіновані моделі вважаються одними з найзатребуваніших. Це пов'язано з тим, що в них гармонійно поєднуються характеристики штучного та натурального ворсу. Штучний матеріал гарантує відсутність вбирання засобу, а натуральний - розподіляє його по шкірі рівномірно.

Якщо Ви ще не знаєте, замовити кисті з натурального ворсу чи штучного, тоді Вам ця інформація неодмінно стане в нагоді. 

 

Замовити кисті з натурального ворсу чи штучного можна не лише для рум'ян!

Магазин Вобс реалізує широкий асортимент пензлів для макіяжу. Він пропонує наступні інструменти:

◉ для брів;
◉ для стрілок;
◉ для тону;
◉ для вій;
◉ для тіней;
◉ для помади;
◉ для контуринга обличчя;
◉ для хайлайтеру;
◉ для пудри;
◉ для олівцевої техніки та інші.

Виробник ВОБС дбає про свою репутацію, тому приділяє окрему увагу якості продукції. Всі товари, представлені в каталозі на сайті wobs.ua , виготовляються виключно з перевіреної сировини. Вони не лише безпечні у процесі користування, а й якісні, адже всі функції виконують повноцінно. Придбавши аксесуари для мейк-апу тут, неодмінно вдасться зробити ідеальний макіяж. А завдяки тому, що магазин співпрацює з відомими салонами, магазинами, школами макіяжу, асортимент постійно оновлюється актуальними новинками в сфері б'юті-індустрії.