WOBs

Час що потрібен на повне висихання кісточок для макіяжу Очищення інструментів для макіяжу, як-от спонжів і пензликів, необхідне для збереження їх довговічності та гігієни. Але не менш важливим є процес висихання кісточок, адже сухі пензлики ефективніше наносять косметичні засоби. Тому збираючись на вечірку, часто виникає спокуса швидше висушити пензлики феном. Чи є цей метод безпечним для кісточок? Wobs.ua розповідає, як мити та сушити кисті для макіяжу за допомогою невеликої інструкції нижче.

 
WOBs

Купити кисті для макіяжу і забезпечити догляд за ними: декілька важливих порад

Перед тим, як замовити кисті для макіяжу, ви маєте знати основні правила догляду за кісточками – зокрема ті, що стосуються сушіння. Процес висихання кистей для макіяжу на повітрі може тривати від двох до дванадцяти годин (або більше), залежно від розміру та щільності кисті. Тонкі пензлики для макіяжу у формі віяла може висихати дві-три години, тоді як для щільних пензлів кабукі може знадобитися дванадцять годин або більше.

пензлики для макіяжу догляд

Ось покроковий посібник, який допоможе вам висушити професійні пензлики для візажу:

Почистіть пензлі. Обмийте їх теплою водою з м’яким миючим засобом (наприклад, дитячим шампунем або спеціальним засобом для чищення пензлів).
Відіжміть воду. Коли ваші пензлі будуть чисті, загорніть їх у рушник по черзі та обережно відіжміть, щоб видалити якомога більше води.
Покладіть їх рівно або покладіть у сушарку. Покладіть чисті пензлі горизонтально на рушник або паперову серветку на плоскій поверхні. Уникайте сушіння пензлів у вертикальному положенні в чашці головками пензля догори, оскільки вода буде стікати на основу пензля, пошкоджуючи клей і ручку пензля. Якщо у вас обмежений простір, придбайте підставку для сушіння пензлів для макіяжу - цей інструмент дозволяє сушити пензлики, запобігаючи пошкодженню та зберігаючи форму пензля.
Дайте кісточкам висохнути на повітрі. Сушка на повітрі — це найбезпечніший і найефективніший спосіб висушити пензлі. Якщо ви використовуєте фен або інший інструмент із подачею повітря, це може деформувати їхню форму або призвести до того, що вони набагато швидше втратять волоски через розплавлення клею. Уникайте місць, на які потрапляють прямі сонячні промені, оскільки це може вибілити та деформувати пензлі.

Саме тому важливо купити кисті для макіяжу, догляд за якими буде легким і не відбиратиме багато часу.

 
WOBs

Кісточки для макіяжу від виробника Вобс – всі інструменти для втілення креативних ідей

Швидкий макіяж для офісу або вишуканий мейк-ап для фотосесії – вам завжди на допомогу прийдуть професійні кісточки Wobs! Усе тому, що пензлики Вобс – це:

великий вибір інструментів для макіяжу;
якісні матеріали при виробництві;
зручний дизайн.

пензлики для бодіарту

Ми з увагою ставимося до політики ціноутворення, тому в нас ви завжди можете кисті для макіяжу купити дешево.

Якщо ви не знаєте, які кісточки для макіяжу від виробника краще обрати, то наші менеджери завжди готові проконсультувати вас щодо питань, які вас цікавлять.