WOBs

Кожен мейкап починається з нанесення тону. Якісні косметичні засоби здатні на неймовірні перевтілення. Правильне нанесення тоналки дозволяє вирівняти тон, зробити його максимально природним, приховати недоліки і створити ефект ідеальної шкіри. Щоб виглядати бездоганно, без жодних фільтрів та ретуші, слід підібрати найкращі кисті для тоналки. Як же створити ідеальний тон під час макіяжу: який пензлик для тону обрати?

Кисть для тонального крему  wobs

 
WOBs

Кисть для тонального крему– чарівна паличка для ідеальної бази вашого мейкапу

Чим же краще наносити крем, щоб уникнути ефекту маски і зробити тон обличчя ідеальним? Кожна жінка підбирає для себе найбільш зручний спосіб для роботи з тоналкою. Силіконові спонжі, б’ютіблендери, кисті-кабукі, плоскі або с дуофіброю, хтось довіряє виключно тактильним відчуттям і наносить тональну основу пальцями, чого точно не варто робити. Давайте детально розберемо, який варіант є найбільш дієвим та практичним, і яку кисть для тонального крему слід обрати для вашої косметички:

готовоКисть кабуки для тонального крему– найкращий спосіб нанесення мінеральної тональної основи, бази та жирної корекції. Цей пензлик для тонумає круглу форму, виконаний з якісного зносостійкого синтетичного волокна. За рахунок щільної набивки від рівномірно розподіляє косметику і одночасно полірує шкіру. 
готовоПлоска синтетична кисть для тоналкидопомагає в декілька рухів скорегувати форму обличчя, не залишаючи жодних розводів. Виконана з сучасного синтетичного волокна таклону, який відрізняється щільністю, міцністю та еластичністю. Чудово працює з кремовими та жирними текстурами, підлаштовуючись під кожний рух майстра.
готовоКисть для тоналкиз дуофіброю. Це гармонійне поєднання пучків натурального та штучного ворсу. Поєднавши в собі найкращі характеристики, вона допомогає рівномірно нанести базу і ретельно розтушувати її по обличчю. Ідеальна для роботи з тональними флюїдами та рідкими засобами. 
готовоОбираючи плоскі кісточки для тону, варто зупинитись на специфіці їх використання. З їх допомогою тональну основу слід розподіляти віяловими рухами , ніби «підмітаючи» обличчя. Починати нанесення слід від центру до периферії.
готовоЩільна кисть для нанесення тону та коректору – інструмент, який найбільше припав до душі майстрам індустрії краси. Зручна, практична та ергономічна, ця кісточка для тоналкидозволяє без зусиль рівномірно нанести косметичні засоби. Має плоску форму синтетичного пучка, що гарантує чітке розподілення косметики та акуратне її розтушовування. 

кисть для тоналки

Маючи поняття, якою потрібна бути кисть для тоналки, від чого залежить її вибір та як з нею працювати, можна сміливо приступати до практики. Замовити якісну кісточку для нанесення рум'ян з натурального ворсу на wobs.ua або обрати варіант з інноваційного таклону ви можете просто зараз. Не відкладайте красу на завтра, почувайте себе чарівною вже сьогодні разом з професійними інструментами від WOBS.

 
WOBs

Купити кисть для тональної основи від WoBs для сяючої та випромінюючої здоров’я шкіри

Український виробник WoBs професійні пензлики для тонупропонує в широкому асортименті за демократичною ціною та бездоганної якості. В інтернет-магазині WoBsкісточки для тоналки купитиви можете з натурального ворсу соболя, лисиці, білки або купити кисть для тональної основивисокоякісного синтетичного волокна. Який би варіант ви не обрали, в залежності від текстури косметичного засобу та техніки його нанесення, з ВоБс ви можете завжди бути впевнені в охайності та природності вашого образу.