Сліди безсонної ночі на обличчі надзвичайно псують настрій з ранку і роблять загальний вигляд досить втомленим, проте зі слідами втоми можна досить легко боротися. Як це зробити? Читайте далі!

З чого почати?

Радимо підготувати особа, злегка протерши його кубиком льоду - це тонізує шкіру і зробить загальний вигляд більш свіжим і бадьорим. Нанесіть денний крем і - приступаємо.

Чи потрібно використовувати багато косметики в такому випадку?

Перевантажувати особа шарами косметики в таких випадках не варто. Почати варто з легкого тонального засобу, нанесеного тонким шаром на все обличчя - в тому числі і на підочні простір.

Далі коригуємо колір кіл під очима - якщо кола йдуть в синяву, то вибирайте жовтуватий коректор, якщо в фіолетовий, то зеленуватий, в жовтизну - то синюватий, якщо в зеленці - то рожевий. Такий прийом нейтралізує небажаний колір. Наносимо коректор дуже тонким шаром, плескали рухами. А далі наносимо традиційний, персиково-тілесний консилер.

Справа за малим - припудрити підочні простір сатиновою транспарантной пудрою. Це закріпить консилер, додасть стійкості і додаткового сяйва очам.

Саме в такій техніці можна ефективно замаскувати практично будь-які кола під очима та інші неприємності, пов'язані з хронічними недосипамі. До речі таке коригування підійде і для інших проблем, наприклад за допомогою зеленуватого коректора можна ефективно приховати акне. У такій техніці вкрай важливо наносити косметичні продукти в мінімальних кількостях, щоб не створити небажаний ефект "листкового пирога".

Які кисті потрібні для виконання такої техніки?

Стандартні кисті для тональної основи і пудри, а також синтетична кисть для консілера. Такий набір є як в кейсі візажиста, так і в косметичці звичайної дівчини, тому повторити - легко!