Макіяж очей – зброя, яка визначає ваш зовнішній вигляд. Виразні очі вражають наповал, тому важливо вибрати якісну косметику. Проте пензлик для брів та вій – не менш важливий фактор у створенні образу.

 

Кисті для макіяжу для брів та вій: кілька порад, як вибрати найкращу модель

Гармонія – основа кожного макіяжу, тому і косметика, і пензлики мають бути однаково якісними. Пензлики для фарбування брів бувають різних типів, які будуть вам корисними в залежності від техніки мейк-апу:

Щіточка. Вона має круглу форму. Ми рекомендуємо купити пензлики для брів і вій цього типу, оскільки вони виконують кілька функцій – наприклад, добре розчісують після сну чи душу та укладають волоски у потрібному напрямку. Щіточки надають бровам форму та готують базу для колірної корекції;
Гребінець. Ці пензлики надають акуратної форми бровам, розділяючи і зачісуючи волоски.
Пензлик зі скошеним пучком. Такі пензлики для фарбування брів найкраще поєднуються зі спеціальними тінями та крем-гелями. Гострий кінчик кисті допомагає окреслювати контур брів та виконувати тонку роботу з штрихування;
Плоский пензлик. Якщо ви хочете додатково підфарбувати брови, то цей інструмент вам точно знадобиться.
Двостороння. Як правило, у такої моделі з одного боку знаходиться пензель, а з іншого – щіточка. Дуже зручний інструмент для швидкого накладання мейк-апу.

кисті для брівмакіяж очей

Вії також потребують додаткового опрацювання, тому ви повинні знати, який пензель для вій краще вибрати:

Традиційна форма. Якщо вам потрібен об'єм, густота і вії, що тріпотять, використовуйте пензель традиційної рівної витягнутої форми.
Гребінець. Якщо ваші вії більш тонкі та короткі, пензлі для макіяжу для брів та вій у формі гребеня допоможуть захопити та покрити кожну вію без грудок туші.
Вигнута. Якщо ваші вії дуже прямі, вигнута кисть охопить їх від коріння до кінчиків, надаючи їм об'єму.
Спіраль. Спіральна кисть дасть вам ідеальний компроміс між об'ємом та завитком і відмінно піднімає вії.

Виробник Вобс регулярно оновлює свій асортимент пензликів, тому в нас ви точно знайдете те, що зробить очі виразними та яскравими!кисть для макіяжу брів

 

Купити кисті для брів та вій – чому варто вибрати WoBs?

Чому ще варто купити пензлі для брів та вій у нашому магазині? WoBs – компанія, яка конкурує на ринку з 2008 року та знає, з якими викликами стикаються візажисти. Крім великого каталогу та високої якості матеріалу, ми постійно розвиваємо свій імідж і пропонуємо низку приємних бонусів:

В наявності є подарункові сертифікати;
Ми беремо участь у найбільших виставках та є спонсором чемпіонатів та змагань з макіяжу;
Кожне замовлення відправляється у коробочках, які захищають пензлики від пошкоджень;
На всі замовлення ми вкладаємо подарунки або знижки на наступну покупку.

Пензлики для макіяжу wobs.ua – це сьогодення та майбутнє бьюті-індустрії!