WOBs

Для кожного майстра б’юті індустрії професійні пензлики – це запорука його впевненості у собі та бездоганності образів, над якими він працює. Тому набір кісточок для макіяжу, хоча б в мінімальній комплектації, завжди має бути під рукою візажиста та гримера. Для втілення своїх креативних задумів в новому кампейні WOBS майстриня Тютюшка обрала для себе набір щіточок для макіяжусерії Dark Chocolates, в якому є все і навіть більше. Набір Dark Chocolates - пензлики, що "розкажуть" нову історіюв бездоганних лініях макіяжу.

Набір професійних кісточок для макіяжу Dark Chocolates

 
WOBs

Набір професійних кісточок для макіяжу Dark Chocolates –це захват з першого погляду та любов з першого дотику

Набір професійних кісточок для макіяжу Dark Chocolatesна 25 предметів – це вибір справжніх майстрів, для яких візаж – це не просто робота, це їх душа та натхнення. Він містить інструменти для складних та витончених технік, що виділяє цей набір пензлів для макіяжусеред інших. Він поєднує у собі інструменти з високоякісного натурального ворсу та сучасного синтетичного таклону. Дизайн кожної щіточки продуманий до найменших дрібниць: розмір та форма пензля, довжина ручки, щільність набивки та сфера застосування. Замовити набір кісточок для макіяжу WOBSу такій комплектації буде корисно професіоналам і дуже доречно новачкам в сфері індустрії краси для відточення майстерності при роботі з новими техніками мейкапу.

Набір пензлів для макіяжу купитиякий ви можете просто зараз зі знижкою від виробника ВоБс, включає:

готовоКисть для пудри з натурального ворсу кози. Має подовжену округлу форму та ергономічну зручну дерев’яну ручку.
готовоКисть для рум’ян та корекції з ворсу єнота. Гарантує легке нанесення на рівномірне розтушовування.
готовоКисть для рум’ян та корекції з ворсу кози. Щільність набивки дозволяє економно використовувати сухі косметичні засоби та делікатно корегувати форму обличчя.
готовоСинтетичний пензлик для тона. Зручна форма у вигляді лопатки допомагає рівномірно тонким шаром наносити жирні та кремові текстури.
готовоЩіточки для тіней, консилера та коректора представлені у п’яти варіаціях, що дає можливість максимально якісно пропрацьовувати будь-яку зону обличчя.
готовоЧотири кісточки для розтушування тіней, виготовлені з натурального та висококласного синтетичного волокна. Ідеальне поєднання для гармонійних та плавних переходів при роботі з сухими та кремовими текстурами. 
готовоДодаткові пензлі для макіяжу набір включає і для роботи жирними косметичними засобами. Вони представлені плоскими моделями для правильного та охайного нанесення.
готовоКисті для роботи в олівцевій техніці та делікатного нанесення тіней на найменші ділянки ока. 
готовоПензлі для надзвичайно тонких та чітких ліній контуру губ та бездоганних стрілок.
готовоКісточки для макіяжу набірпередбачає і для ретельного промальовування брів. Виконані з таклону та гупілону. Дозволяють плавно розподілити пігмент і акуратно скорегувати форму.
готовоСинтетична кисть для стрілок. Надзвичайно тонка та ніжна. Для малювання найтонших ліній та корекції найдрібніших деталей мейкапу.

Купити набір пензлів для макіяжу серії Dark Chocolates

Купити набір пензлів для макіяжу серії Dark Chocolates ви можете у різній комбінації. Інтерет-магазин професійних кісточок для макіяжу WoBsпропонує варіанти від базової до преміум комплектації в стильному ергономічному чохлі.

 
WOBs

Купити набір кісточок для макіяжувід WoBs, щоб малювати нові захопливі історії

ВоБс - якісні професійні набори кісточок для макіяжу на щодень та для створення неймовірних орнаментів, які пробирають до глибини душі. Широкий асортимент продукції дає змогу обрати той самий, власний та неповторний. Якщо у вас виникнуть питання, наші професійні менеджери завжди радо допоможуть з вибором, щоб ви могли купити набір кісточок для макіяжу WoBsвиключно під свої потреби і переконатись, що наші пензлі – це кохання з першого дотику.