WOBs
пензлики для брів

Оформлення брів – важливий етап у макіяжі, який надає виразності всьому обличчю. Тому, якщо ви не користуєтесь олівцями, то у вашому арсеналі обов’язково мають бути якісний пігмент та кісточка для брів, за допомогою яких ви зможете зробити акцентований макіяж очей.

Наразі виробники та продавці аксесуарів для мейк-апу пропонують великий вибір інструментів, тож як не розгубитися, обрати та кісточка для брів купити, як буде для вас найбільш зручною? WoBs вирішив розповісти про основні типи пензликів.

 
 
 
WOBs

Щіточка для брів – на що варто звернути увагу при виборі моделі?

На перший погляд, кісточка для брів може здаватися універсальним інструментом, але насправді існує декілька її модифікацій, призначених для різних етапів макіяжу. Зокрема, візажисти мають у своєму арсеналі наступні варіанти:

пензлик гребінець. Інструмент з жорсткими зубчиками, необхідний для акуратного розділу волосків брів, охайного розчісування та їх укладання у необхідну форму;
 
щіточка для брів. Як правило, має округлу форму й схожа на аплікатор для туші. З її допомогою можна прибрати частинки кремів, тональної основи та пудри, що випадково потрапили на брови. Також вона надає бровам форму і допомагає їх підготувати для корекції кольором;
 
плоский пензлик. Ця кісточка для малювання брів має м’який ворс та ідеально підходить для техніки розтушовки та нанесення кольору. Плоска форма призначена для зручного набирання пігменту та його нанесення на найширшу частину брів;
 
кутовий пензлик. Скошена кісточка для брів найкраще підходить для засобів на основі помади або воску. Кутовий кінчик створює природні, тонкі штрихи і заповнює порожні прогалини в рідких бровах. З короткими кутовими пензликами легше працювати, але класичні варіанти набирають більше косметичного засобу за один раз;
 
двостороння кісточка для бровиста. Ця модель має одночасно гребінець та щіточку для брів, що робить ці пензлики надзвичайно популярними як серед професіоналів, так і серед поціновувачок домашнього макіяжу. Цей інструмент чудово підходить для повсякденного догляду за бровами та швидкої корекції, тому його завжди вигідно тримати під рукою.

правильно підібрати щіточку для брів

 

 
WOBs

Пензлик для фарбування брів Вобс – інструмент, який має бути обов’язково у вашій косметичці

При виборі інструменту ви маєте пам’ятати, що пензлик для фарбування брів – необхідний аксесуар для всіх, хто цінує гармонійний макіяж, але кожен вид кісточок підходить під різні задачі, тому ви маєте бути уважними при покупці товару.

Інтернет-магазин wobs.ua створив на своєму сайті зручний каталог з асортиментом кісточок для брів, які підійдуть саме до ваших потреб, а ми надамо вам професійну консультацію в разі виникнення запитань щодо вибору інструментів.

wobs.ua кісточки для брів – це тільки якісна продукція, що створює красу!