WOBs
 

Ми звикли захоплюватися моделями з вражаючим макіяжем на сторінках глянцевих журналів, але не спеціалістами, які його створюють. Візажисти – справжні майстри своєї справи, в руках яких пензлі для візажу перетворюються на чарівні інструменти для втілення найбільш креативних ідей.

 

 
WOBs

Як обрати щіточки для візажу: базовий комплект для новачків та професіоналів

Що відрізняє досвідченого спеціаліста від новачка? Це, звісно, набуті за довгий час роботи навички, володіння унікальними техніками, розвинуте творче мислення та не менш важливим елементом є використання професійних інструментів. Якісні щіточки для візажу у правильних руках здатні перетворити звичайний макіяж на витвір мистецтва.

Обрати професійні кісточки для візажистів буває іноді дуже важко, навіть найдосвідченішим спеціалістам, але тут діє правило "важлива не кількість, а якість". Краще мати в арсеналі моделі відмінної якості, аніж десятки наборів, які навіть можуть залишитися далеко на полицях.

професійні кісточки для візажистів

Пензлі для макіяжу роблять як з натуральних матеріалів (ворсу тварин), так і синтетичних. Важливо мати моделі обох видів, адже вони мають різне призначення – натуральні для сухих розсипчастих текстур, штучні браші – для кремових та рідких. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з базовим комплектом інструментів, необхідних для створення креативного повсякденного мейк-апу, до якого входять:

Кисті для пудри та рум'ян – можуть використовуватися як для освіження тона обличчя, так і для вражаючого вечірнього макіяжу;
Браші для нанесення тонального засобу – для рівномірного розподілу косметику по обличчю;
Пензлик для помади – для точного нанесення косметики;
Пензлик для підводки – допоможе намалювати акуратні стрілки;
Кисть для брів – для рівномірного фарбування та вирівнювання волосків;
Пензлик для корректора – для маскування недоліків.

Експериментуйте та обирайте для себе найкраще!

 
WOBs

Купити набір щіточок для макіяжу від ВоБс – втілюйте в життя найкрутіші фантазії

Виробник кісточок WoBs вже більше 10 років залишається актуальним та надійним виробником інструментів для створення вражаючих образів. Ми не зупиняємося на досягнутому та постійно оновлюємо асортимент продукції, який на вже налічує понад 300 професійних інструментів, серед яких кісточки для візажу та нанесення гриму, засоби для догляду за ними, декоративна косметика та багато іншого – відвідайте наш сайт wobs.ua та знайдіть для себе улюблений товар.

пензлі для візажу

Ми пишаємося тим, що багато досвідчених спеціалістів тривалий час довіряють нам і обирають наш бренд кісточок Вобс, тому ми продовжуємо активно розвиватися та створювати якісні й трендові моделі пензлів для будь-яких Ваших потреб. Якщо Ви вже плануєте купити щіточки для макіяжу нашого виробництва – правильний вибір, бо Ваша краса не може чекати. З нашими пензлями процес нанесення макіяжу перетвориться на справжне задоволення. Дивіться, купуйте та будьте неперевершеними!