WOBs
 

Нарешті наш асортимент наповнився новими та вишуканими пензлями для макіяжу, які входять до популярної колекції Dark Chocolate. Ми вклали максимум сил та любові у ці моделі, на які всі так довго чекали. Це круті та сучасні професійні кисті для макіяжу, мають приємний, м'який та пружний ворс сніжної лисички – дуже якісний матеріал, який сприяє ідеальному та м'якому розтушовуванню тіней. Ці кисті для макіяжу підходять для сухих основ та допоможуть якомога точніше та акуратніше підкреслити яскраві риси обличчя та зробити акцент та найдрібніших деталях.

 
WOBs

Купити кісточки для макіяжу з колекції Dark Chocolates – новинки, які точно вас вразять

кісточка для тіней купити

Ми постійно розвиваємося та продовжуємо наповнювати асортимент унікальними моделями кісточок. Пензлики Вобс дуже популярні серед багатьох майстрів, вони допомогають втілювати в життя найяскравіші образи. Тому представляємо вам наші круті та якісні новинки, які не зможуть відтворити інші виробники кісточок для макіяжу.

Нові моделі круглої форми мають три розміри:

W3551 – великий за розміром пензлик круглої форми для розтушовування тіней. Натуральний ворс допомагає рівномірно та акуратно наносити сухі текстури на обличчя, а завдяки великому розміру ця модель ідеально підходить для нанесення основного кольору.
W3550 – кісточки для макіяжу професійні середнього розміру.
W3549 – модель малого розміру, підходить для точного нанесення макіяжу та усунення різних дефектів.

Пензлики пласкої форми:

W3544 – пензлик більшого розміру з висотою пучка 14 мм. Модель, яка забезпечить вас приємними відчуттями від нанесення макіяжу. Ворс м'який, не випадає та дозволяє виконувати роботу на професійному рівні.
W3548 – менша модель, висота пучка – 9 мм. Щільний ворс дозволяє наносити тіні навіть у куточках очей. Має компактний розмір та зручну ручку, як, власне, всі вищевказані моделі.

Кожен бажаючий може купити кісточки для макіяжу з колекції Dark Chocolates в нашому онлайн-магазині. Вони користуються неймовірною популярністю, тому рекомендуємо і вам ознайомитися з ними ближче та обрати їх для своїх професійних робіт.

 
WOBs

Придбайте нові вражаючі щіточки для макіяжу на сайті ВоБс – будьте одним з перших, хто відчує їх довершеність

кісточки для макіяжу купити

Нові пензлики підходять для кожного, хто прагне створювати вражаючі образи без обмежень. Вони будуть ідеальним подарунком як для новачків, так і для досвідчених б'юті-спеціалістів. Нові кісточки для макіяжу купити ви можете на нашому сайті wobs.ua. Разом з тим, рекомендуємо звернути увагу на інші моделі, представлені в асортименті. Ми пропонуємо щіточки для макіяжу різних форм, які підходять для різноманітних цілей: для малювання стрілок, нанесення декоративної косметики, рум'ян, пудри, ламінування брів тощо. Український виробник Вобс – ваш надійний партнер. Ми прагнемо забезпечувати клієнтів лише якісними та сучасними моделями кісточок, тому з нашою компанією пензлики для макіяжу купити легко та вигідно – вони будуть служити вам дуже довго та виконувати свою роботу максимально ефективно.