WOBs

За останні кілька років хайлайтер став надзвичайно популярним типом косметики і завоював серця жінок завдяки своїй багатофункціональності та ефектності. Хайлайтер підкреслює окремі зони обличчя і додає шкірі рожевого, свіжого сяйва, створюючи трендовий лук, що приваблює погляди. Як хайлайтер здатний змінити ваш контур і зробити його більш витонченим та виразним? Про це вирішив розповісти Вобс і порадити, яку саме замовити кисть для хайлайтеру.

пензлики для хайлайтеру від Wobs

 
WOBs

Чому вам потрібно купити кісточки для бронзування обличчя та якісний хайлайтер?

Шкіра не є однотонною від природи, тому хайлайтер може допомогти вирівняти тон або, навпаки, підкреслити вилиці та скроні. Нанесення хайлайтеру - важливий крок до контурування вашого обличчя, тому до його використання ви маєте підходити з обережністю.

Хайлайтери бувають у формі крему, порошку та рідини. До кожного типу консистенції розробляються окремі кісточки для хайлайтеру:

Кремові хайлайтери, як правило, виглядають найбільш природньо, і для них зазвичай використовується синтетичний пензель для бронзування;
Порошкові та рідкі хайлайтери є більш акцентованими, що є плюсом до зйомок для фотосесії. Для подібної косметики потрібна кісточка для нанесення хайлайтеру з натуральним ворсом;
Блискучі бронзери чудово підходять для яскравого макіяжу, які варто економно наносити на окремі точки обличчя тонким силіконовим пензликом.

Також, коли ви вирішуєте купити кісточки для бронзування обличчя, потрібно звертати увагу на форму інструментів:

Для пудрової текстури найкраще використовувати кисть для хайлайтеру у вигляді віяла;
Для рідкого та кремового хайлайтера найкращими є пензлі для хайлайтеру невеликого розміру, які наносять засіб на обличчя невеликими крапками та розтушовують їх.

Зони для нанесення хайлайтеру залежать від форми та рис вашого обличчя. Найочевидніше – нанести засіб на місце, від якого природньо відбиває світло: верхівка вилиць, надбрівна кістка, центр підборіддя, центр чола, кінчик носа чи навіть на перенісся. Хайлайтер також може замінити тіні для повік, коли у вас під рукою немає макіяжу для очей, а також чудово імітувати рум’яна при нанесенні на яблука щік.

 
WOBs

Кисть для рум’ян та хайлайтеру Вобс та інші пензлики, які мають бути в кожного майстра

кісточка для блиску обличчя від Вобс

Шукаєте не тільки кисть для рум'ян та хайлайтеру, але й інші пензлики для створення складного макіяжу? Тоді вам потрібні професійні кісточки Wobs, що розроблені під найрізноманітніші техніки та задачі:

для тональної основи;
для пудри;
для тіней, підводок та туші;
для брів;
для губ.

Завдяки wobs.ua ви ніколи не матимете проблем з поповненням колекції пензликів, які стануть незамінними в нанесенні мейк-апу!