WOBs
 

Пензлики для макіяжу є одними з найважливіших інструментів для створення неймовірних образів, тому в вашому арсеналі повинні бути лише найкращі моделі. Але яким варто віддати перевагу: натуральним чи синтетичним пензликам? Щоб створювати продумані та детальні образи, вам знадобляться кісточки для макіяжу професійні обох видів, адже різні моделі мають власні переваги та підходять лише для певної косметики. Так, наприклад, для пудри або рум'ян ви візьмете браші з тваринного ворсу, а для тонального крему кращим вибором буде синтетична кисть. Але у цій статті ми хотіли би більше ознайомити вас з перевагами саме пензликів зі штучного матеріалу.

 
WOBs

Не викликають алергію та мають вигідну ціну: чому варто купити кісточки для макіяжу з синтетичних матеріалів

синтетичні кісточки для макіяжу

Синтетичні щіточки для макіяжу мають основу, виготовлену з штучних матеріалів: гупілону, силікону, таклону тощо. На відміну від натурального ворсу, який підходить лише для розсипчастих основ, синтетичні матеріали погано вбирають жирну та рідку косметику, що робить їх чудовим вибором для роботи з кремовими або рідкими текстурами, такими як хайлайтер, помада тощо. Зазвичай, вони також більш плоскі та жорсткіші, ніж натуральні пензлики, що робить їх ідеальними для дуже точного нанесення підводки для очей або помади.

Серед додаткових переваг можна відмітити наступне:

Браші за штучного волокна допомагають дуже акуратно та рівномірно наносити будь-яку косметику: хоч пудру або хайлайтер.
Сучасні силіконові пензлі для макіяжу мають м'який та приємний на дотик ворс, який не поступається натуральному.
Штучна кісточка для макіяжу також гіпоалергенна, тому їх часто використовують, щоб знизити ризики виникнення алергічної реакції.
Синтетичні пензлики для макіяжу купити зазвичай вигідніше. Так, вони не можуть мати надзвичайно низьку ціну, але якщо, наприклад, стоїть вибір придбати пензлі з лисиці або з силікону, то дешевше буде купити кісточки для макіяжу з синтетики.
Такі пензлі також відомі своєю здатністю до довготривалого використання та зберігання, разом з тим за ними легше доглядати.
 
WOBs

Синтетичні кісточки для макіяжу в Україні: де придбати найкращі інструменти для створення неймовірних образів?

Якщо вас вразили своїми характеристиками синтетичні кісточки для макіяжу, пропонуємо звернути увагу на фірму WoBs. Компанія тривалий час займається виготовленням та продажем найкращих пензликів для мейк-апу, що користуються неабиякою популярністю серед відомих майстрів з усього світу.

купити кісточки для макіяжу від Вобс

Український виробник Вобс має власний інтернет-магазин, де купити кісточки для макіяжу за доступною ціною може кожен бажаючий. Пензлики Вобс – це джерело вашого натхнення, професійні інструменти, які повинні бути в арсеналі кожного, тому радимо ознайомитися з повним асортиментом товару та знайти для себе ідеальні кісточки для макіяжу, купити які можливо на wobs.ua.