Брови є важливою рисою нашого зовнішнього вигляду. Вони допомагають підкреслити очі, формують обриси обличчя та відіграють важливу роль у комунікації. Не всі народжуються з ідеально доглянутими бровами, тому для досягнення естетично привабливого вигляду їх слід регулярно підстригати, оформлювати та заповнювати пігментом. Тут вам на допомогу прийде пензлик для брів, тому ми вирішили розповісти, на що потрібно звернути увагу при виборі кісточки.

 

Якими мають бути кисті для брів, що підійдуть саме вам?

Минули часи, коли вершиною довершеності вважалися брови-ниточки. Сьогоднішній тренд – натуральні, розпушені та пухнасті брови. Це є наслідком прагнення до природності. Однак, це не означає, що за ними не потрібно доглядати та корегувати. Ваші брови все одно мають бути акуратними, не надто тонкими, але й не надто товстими. Для гарного оформлення контурів у вашому інструментарії має бути кісточка для фарбування брів, що підкреслить колір або, навпаки, приховає зайві волосинки.

пензлик для макіяжу брів

Щіточку для брів можна використовувати для догляду або для нанесення пудри для брів, яка допомагає затемнити та вирівняти зовнішній вигляд брів. Пензлики для брів бувають різних форм, розмірів і матеріалів і часто є частиною набору з кількох різних косметичних пензликів. Вибір щіточки для брів багато в чому залежить від особистих уподобань і мети, для якої вона використовується.

За якими чинниками візажистом обирається кісточка для брів?

◉ Існує кілька різних типів кисточок для брів, кожна з яких має своє призначення. Кисть може мати вигляд мініатюрного пластикового гребінця з одного боку і маленької щіточки з іншого. Ці пензлики зазвичай використовуються для догляду за бровами та підготовки їх до нанесення гелю для брів або іншого макіяжу. Інший вид пензликів — скошена кісточка для брів, яка переважно використовується для нанесення пудри для брів. 
◉ Ще одним фактором, який слід враховувати, коли ви збираєтесь купити кісточку для брів, є тип ворсу. Взагалі кисті з натуральним ворсом вважаються кращими, ніж синтетичні. Хоча пензлики з натуральним ворсом можуть бути дорожчими, вони зроблять процес нанесення макіяжу більш легким та будуть надавати більш рівномірного, природного вигляду бровам. Ще одна перевага натурального ворсу полягає в тому, що такі кісточки служать довше і можуть бути довговічнішими, ніж синтетичні різновиди.
◉ Кисті для брів мають бути відповідного розміру та товщини для рис обличчя людини, яка її використовує. Якщо брови тонкі та рідкі, менша та тонша щіточка може оформити правильну форму брів. Тим, у кого густіші та товстіші брови знадобиться використовувати більшу кісточку.
◉ При цьому потрібно враховувати ефект, якого ви бажаєте досягти. Більш м’яка щіточка надасть бровам більш природного вигляду, тоді як ефект від жорсткої може бути темнішим і драматичнішим, оскільки вона вбирає більше косметичного продукту.

 

Кісточка для брів купити Wobs – те, що потрібно для ідеального мейк-апу

Обираючи виробника, в якого ви плануєте кісточка для брів купити, варто зупинитися на тому, хто постійно самовдосконалюється. Виробник Вобс працює для своїх клієнтів, тому регулярно оновлює асортимент і виготовляє кісточки для кожного етапу нанесення макіяжу.

Візажисти обирають Вобс також завдяки іншим перевагам:

Wobs кісточки для брів – це понад 300 типів різних форм та з численними типами ворсу;
продукція розрахована на різний рівень майстерності – як для новачків, так і для профі з багаторічним стажем;
кісточки відповідають актуальним трендам у моді та бьюті-індустрії;
у нашому магазині можливо кісточки для брів купити недорого;
ми надсилаємо вам замовлення у надійних коробочках, які захищають.

wobs.ua – з нами створювати красу надзвичайно просто!