WOBs

Динамічний світ мейкапу щосезону набуває змін, приносячи нові тенденції та стилі. І брови вже не перший рік є одним із ключових елементів макіяжу, експерименти з яким здатні кардинально змінити образ та збалансувати пропорції обличчя. Цього року в тренді натуральність, тому і мода на брови робить акцент на їх природній красі. Доглядати за ними просто, укладати легко, а виглядають вони максимально ефектно. Все, що для цього потрібно – якісна кисть для брів. Про те, як її обрати та як з її допомогою втілити трендові техніки створення брів, ми і поговоримо в цій статті.

Кісточка для брів від WoBs

 
WOBs

Кісточка для брів від WoBs – ваш найкращий вибір для втілення трендових технік натурального мейкапу

Коли мова йде про ідеально оформлені брови, вибір правильного інструменту є вкрай важливим аспектом. Професійна кісточка для брів від WoBs моделі W3275 – це справжня знахідка для тих, хто прагне досягти досконалості на цьому етапі мейкапу. Цей пензлик, які і всі кісточки для макіяжу професійні з нашої лінійки, має унікальну конструкцію, в якій врахована кожна деталь. Він має низку переваг, що роблять його улюбленою кісточкою серед професіоналів та любителів мейкапу:

готовоБездоганна якість. Пензлик для фарбування брів W3275 виготовлений з синтетичного ворсу найвищої якості, що вбирає тільки необхідну кількість пігменту, не витрачаючи зайвого, та наносить його з максимальною точністю. 
готовоІдеальна форма. Ця кісточка для фарбування брів має плоску форму зі скошеним краєм, яка допомагає акуратно скорегувати лінію брів, створюючи чіткі, точні лінії, що імітують натуральні волоски. 
готовоЗручність у використанні. Пензлик W3275 має ергономічну ручку, яка забезпечує зручний охват та допомагає уникнути відчуття втоми та дискомфорту. Ця кісточка для брів купити яку ви можете в ВоБс, практична та невибаглива у догляді. Використовуючи засоби для очищення, про які ми писали в нашій статті «Короткий гайд по догляду за кісточками для брів від українського виробника WoBs», ви зможете підтримувати її чистоту та ефективність довгі роки.
готовоГіпоалергенність. Ця скошенакісточка для брів виготовлена з таклону, який відомий своїми гіпоалергенними властивостями. Таке наповнення стійке до контакту з будь-якими пігментами і водночас абсолютно безпечне для ніжної шкіри обличчя. Тому замовити пензлик для брів цієї моделі можна навіть потенційним алергікам, не хвилюючись за можливі подразнення та почервоніння.
готовоУніверсальність. Щіточка W3275 чудово працює з продуктами різної текстури, включаючи помаду для брів, тіні та гелі. Це робить її незамінною як серед професійних візажистів, так і серед аматорів, що не бояться експериментувати з власним образом у домашніх умовах.

Обираючи цей пензлик для брів натуральна краса у мейкапі буде збережена, а ваші брови виглядатимуть стильними та доглянутими.

 
WOBs

Пензлики для брів від ВоБс – б’юті-інструменти, яким під силу будь-яка техніка оформлення трендових брів

кісточка для брів купити

Використовуючи якісні пензлики для брів від виробника ВОБС, ви зможете опанувати різноманітні техніки укладання брів. Ось три найпопулярніші з них, які будуть в тренді цього сезону:

  1. Пухнасті. Ретро-варіант, який знову в моді. Для його втілення нанесіть гель для брів за допомогою кисті W3275, прочісуючи волосинки догори трохи під нахилом. Далі цим же пензликом розподіліть тіні штриховими рухами, заповнюючи прогалини. Цей метод надасть бровам об’єму та текстури, зберігаючи їх натуральність.
  2. Чіткі контури. Замовити скошену кисть для брів в інтернет-магазині WoBs – найкращий вибір для надання бровам виразного та структурованого вигляду. Її форма дозволяє створювати чіткі лінії та визначати форму брів. Окресліть контур скошеним краєм, а потім короткими штрихами заповніть внутрішню частину, імітуючи натуральні волоски. Така техніка виконання ідеально підійде тим, хто прагне досягти бездоганної симетрії, не втрачаючи натуральної краси брів.
  3. Омбре. Цей макіяжний спосіб надає бровам об’єму та глибини. За допомогою пензлика W3275 нанесіть світлі тіні та початок брови, ближче до носа. І поступово насичуйте відтінок, роблячи його темнішим до зовнішнього краю росту волосків. WoBs кісточки для брів допоможуть вам плавно розтушувати кольори, створюючи цікавий та ефектний градієнт.

Експериментуйте, фантазуйте та створюйте свій неповторний стиль, що підкреслить вашу індивідуальність. А пензлики для брів від ВоБс допоможуть вам завжди досягати бездоганного результату, зберігаючи природну красу.