WOBs

Для будь-якого мейк-апу очей потрібні дві головні складові – купити пензлі для стрілок та якісну підводку. Однак вам не обійтись без навичок, які дозволять вам намалювати ідеальні, акуратні та рівні стрілочки, не витрачаючи багато часу. Фірма Вобс вирішила розповісти декілька секретів, як правильно нанести лайнер за допомогою кісточок, щоб ваші очі сяяли пристрастю та красою!

 
WOBs

Яка тонка кисть для стрілок зробить ваш макіяж очей ідеальним?

Виробник WoBs вирішив дати декілька порад щодо вибору кисточки, від якої якість мейк-апу залежить не менше, ніж від косметики та ваших особистих навичок малювання.

пензлики для стрілок

У першу чергу, вам потрібно звернути увагу на матеріал інструменту. Пензлик для стрілок може бути як з натуральних, так і з синтетичних матеріалів, таких як таклон і нейлон. Серед кісточок для тонких ліній найідеальнішими є моделі, вироблені з силікону. Чому?

Підводки для очей та брів – це зазвичай косметика на основі гелю або крему. Натуральні пензлі є чудовим варіантом для розсипчастих текстур, однак для рідких та кремових пігментів варто обирати синтетичні матеріали, які не вбирають зайву кількість засобу і легко відмиваються після використання.
 
Силіконзносостійкий матеріал, який можна використовувати в роботі тривалий час без ризику виникнення бактерій у ворсі.
 
Силікон є надзвичайно зручним у нанесенні макіяжу, який дозволяє рівно та м’яко наносити косметичний засіб.
 
кісточки для малювання стрілок

Перед тим, як кісточки для стрілок купити, ви також маєте звернути увагу на особливості моделей по формі ворсу:

Якщо ви хочете домогтися точних та рівних ліній без особливого досвіду у візажі, то скошена кисть для стрілок стане вашим кращим та улюбленим другом! Такі моделі зазвичай мають тонкий ворс, завдяки якому ви зможете намалювати найтонші лінії акуратно та без зайвих проблем;
 
Тонка кисть для стрілок зі прямим ворсом потрібна у вашій косметичці для промальовки підводки, роблячи лінії більш чіткими та виразними;
 
Якщо ви – більш досвідчений візажист і бажаєте втілити свої креативні ідеї, то ваш вибір - пензлик для підводки із загостреним кінцем. Це чудовий інструмент для деталізації і нанесення контуру не тільки на віки, але й на волоски брів.

Після цього вам потрібно обрати виробника, продукція якого є перевіреною задоволеними клієнтами.

 
WOBs

Кісточки для малювання стрілок Вобс – аксесуари для макіяжу, які рекомендують професіонали

Вобс – це магазин, який пропонує тільки актуальну продукцію, що відповідає сучасним тенденціям у мейк-апі, тому на сайті магазину ви зможете знайти всі необхідні кісточки для малювання стрілок та багато інших моделей для всіх етапів макіяжу. Компанія підтримує приємний сервіс та теплу атмосферу, тому консультанти магазину з радістю допоможуть у виборі необхідного товару.

Обирайте wobs.ua пензлі та будьте особливою у власному образі!