Зовсім скоро настане новий 2022: а разом з ним правити бал будуть нові тренди макіяжу. Які вони? Розповімо вам у цій статті!

Тренди макіяжу у 2022 році: які вони?

  1. Нюд і багато рум'ян – ось він девіз наймоднішого макіяжу у 2022 році. Щоки — ніби трохи підгорілі на сонці, почервонілі після спорту або спалахнули від морозу — будь-який рум'янець нині в моді. Такий мейк не тільки прикрасить будні, що тьмяніють з кожним днем, але й здорово освіжить обличчя, яке в сезон дощів і батарей стає все більш сірим. Особливо такий варіант макіяжу актуальний наприкінці зими і на початку весни, коли гіповітаміноз дається взнаки.
  2. Багато гліттерів - ще один девіз макіяжу 2022 року. «Блискавки в макіяжі» давно нікого не дивують на тижнях моди, проте візажисти, здається, зуміли перевинайти і цей тренд: у сезоні весна-літо 2022 подіум засяяв по-новому. Гліттер можна використовувати на повіках, також його можна використовувати на вилицях замість хайлайтера, на губах, навіть замість рум'ян. А для літнього фестивального макіяжу це - і найкращий з усіх можливих варіантів. Той самий макіяж, який можна зробити справді просто та швидко.
  3. Двотисячні повертаються в моду не лише в одязі, а й у макіяжі. 2000-ті — натхнення для дизайнерів і селебріті вже не перший сезон, а весна—літо 2022 року повернула нам блиски для губ: вони були помічені на шоу практично всіх модних брендів. Хороший блиск для губ – маст-хев цього року. Яскравий чи прозорий, лаковий чи шиммерний, – вибирайте той варіант, який подобається саме вам. А після тотального засилля матових помад у макіяж, блиски - це справжнісінький ковток свіжого повітря. Вони чудово освіжають і роблять обличчя більш відпочиваючим.
  4. Макіяж все частіше стає інструментом не перетворення, а творчого самовираження. І весняно-літні покази підкинули нам цілу купу яскравих прикладів. Це може бути і глітер, і яскраві тіні, і навіть пірсинг як елемент макіяжу. Все, що завгодно – аж до стразів у волоссі. Не обмежуйте себе - особливо якщо ви не обмежені строгим дрес-кодом.
  5. Не любите чи не вмієте малювати – не страшно. Натуральне, наче без макіяжу обличчя — один із головних трендів останні кілька сезонів, причому з року в рік він не вщухає, а стає дедалі потужнішим. Правда, і тут без макіяжу не обійтися: хоч і буде ефект його відсутності. Nude - це найпопулярніший вид макіяжу як у житті, так і на екрані. Він найбільш привабливий і простий у виконанні, він допоможе приховати недоліки та підкреслити переваги. Для створення такого макіяжу не потрібно багато часу та коштів. Досить добре зволожити шкіру, нанести консилер, якщо є недоліки, зверху нанести тональну основу або BB крем, трохи рум'ян, бронзера, хайлайтера та туші. Nude готовий. Також у моді той нюд, який передбачає мінімальне використання косметики. Тобто, буквально, консилер для корекції зони навколо очей, рум'яна для свіжості, а також хайлайтер, блиск для губ та будь-який зручний для вас засіб для брів. Образи із таким мінімумом косметики завжди виглядають дуже вдало.
  6. Nude з акцентом – це ще один варіант актуального макіяжу. Додайте до нюду активні вії, або яскраву помаду, або акцент на рум'янах і хайлайтері, або ж стрілку. Важливий момент: як акцент важливо вибрати щось одне.
  7. Мінімалізм. Принцип мінімалізму актуальний у одязі, а й у косметиці. Краще менше – та краще. Ваша косметичка не має нагадувати кейс професійного візажиста. Наголосіть на якості, а не на кількості.

Зачіски, звичайно, також важливий елемент образу - нарівні з макіяжем. І тут є кілька принципово трендових варіантів.

  1. Потрапили під зливу? Вважайте, що вам пощастило, дощ забезпечив вам одну із найактуальніших зачісок останніх сезонів. На показах осінь-зима без вологих укладок не обійшлося, але зараз стихія розгулялася на повну. Ефект мокрого волосся виглядає завжди неймовірно стильно і саме цей ефект стовідсотково буде у тренді у 2022 році.
  2. Недбалі укладання а-ля "подружка серфера". Зробити такі найпростіше за допомогою праски для волосся, або ж за допомогою фена та насадки дифузор. А ось пряме волосся відчутно здали позиції. Ідеально вирівняні праскою пасма залиште на потім.
  3. Легкі локони. Неважливо, як ви їх зробите – за допомогою праски, плойки великого діаметру, сучасного стайлера або бігуді. Головне - легкість і ефект, ніби ви тільки-но встали з ліжка.
  4. Легкий об'єм. Немає прилизаного волосся і немає сильного об'єму, якого можна досягти за допомогою гофре або пудр для об'єму. Просто ефект свіжовимитої голови - саме той варіант, який модний зараз найбільше і який завжди виглядає справді красиво та ефектно.

Деякі тренди стосуються також догляду. Зокрема:

  1. Мінімалізм. Зрозуміло, що догляд - це справа дуже індивідуальна, але принцип мінімалізму важливий і тут. Якщо ще недавно ми вивчали, в чому різниця між кислотами і ретинолом, і чи потрібно використовувати санскрин після застосування засобів з вітаміном С, то цей годину важливо просто підібрати лінійку догляду під потреби власної шкіри і якнайменше реагувати на рекламні обіцянки і, звичайно ж, менше споживати. Демакіяж, засіб для вмивання, сироватка, крем, тонік або тонер, а також крем для очей – повірте, цього цілком достатньо.
  2. Дбайливе ставлення до шкіри. Знову ж таки, високі відсотки активів - це добре, якщо вони призначені вам у вигляді коштів, рекомендованих дерматологом або косметологом. Але якщо ви підбираєте догляд самостійно, то важливо звертатися до безпечних засобів, з якими ви точно собі не нашкодите.
  3. Сяюча шкіра. Це загальне, що можна знайти між трендами макіяжу і догляду. Сяйво за допомогою догляду і сяйво за допомогою декоративної косметики - такий девіз року, що насувається до нас.

Найкращі кісточки для трендового макіяжу - Вобс

Щоб створити такий макіяж, варто придбати пензлики для макіяжу від Вобс. Адже якісний та професійний інструмент допоможе робити гарний макіяж навіть початківцю. Якщо Ви плануєте часто створювати ефектний макіяж, Вам знадобляться кісточки для рум’ян, роботи з тоном обличчя, нанесення хайлайтера та підкреслення лінії губ і очей.

На нашому сайті Ви можете ознайомитися із нашим величезним асортиментом кісточок для мейкапу. У нас Ви можете купити пензлики для рум’ян, тонального крему, хайлайтеру, підводки, помади та ряду інших видів косметики.

Кожна кісточка, яку пропонує виробник ВоБс, виготовлена з матеріалу високої якості. Ми пропонуємо як пензлики з натурального волокна, так і синтетичного в залежності від обраної Вами текстури косметичних виробів.

Купуючи кисті від ВоБс, Ви можете бути впевнені, що вони стануть Вашими надійними помічниками у створенні мейкапу.