WOBs

Блискучий та стильний образ неможливий без палкого погляду, а пухнасті вії – це мрія всіх жінок, тому макіяж очей – найперше, чому ви маєте приділяти увагу. Якщо ви хочете, щоб ваші очі здавалися більшими та більш виразними, безумовно, ви не зможете обійтись без майстерного мейк-апу. Однак, зробити це ви також під час повсякденного нанесення макіяжу, якщо у вас під рукою є якісні інструменти. Магазин Вобс розповідає, що саме потрібно зробити заради створення «відкритого погляду».

пензлики для вій

 
WOBs

Як професійні кісточки для вій створюють об’єм?

Ефекту «відкритого погляду» допомагають досягнути професійні кісточки для вій. Коли ви обираєте кисть для вій, то ви маєте дотримуватися загального правила – звертати увагу, як виглядає кінчик інструменту, який може відрізнятися:

за матеріалом. Туш для вій – це зазвичай косметика з кремовою або рідкою текстурою, тому для цього етапу макіяжу ми радимо купити кисті для вій з силікону або таклону;
за формою. Зазвичай пензель для вій від виробника має круглу форму з горизонтальним ворсом на кінчику, однак гарним вибором також будуть моделі зі скошеним плоским пучком.
 

Найбажаніший результат, якого прагнуть досягти жінки — це ефект закручений вій. Для нього потрібно обрати кручений пензель для вій, який візуально подовжить волосинки і зробить їх об’ємними та пухнастими. Кисть для нарощених вій зазвичай не відрізняється від звичайної, з тим винятком, що догляд за нарощеними віями має бути більш делікатним та акуратним.

Також створенню «відкритого погляду» допомагає промальовка тонких ліній. Нанесіть підводку якомога ближче до верхньої лінії росту вій і проведіть її по всьому колу повік. Поступово збільшуйте товщину до зовнішніх кутів.

Використовуйте тіні для повік світлого нейтрального кольору і дотримуйтесь правила контурування. Зокрема, контурування складок повік допомагає створити ілюзію глибше посаджених очей, що, у свою чергу, робить їх більшими. Використовуйте матовий коричневий відтінок від зовнішнього кута до складки та добре розтушуйте його. Якщо ви бажаєте отримати інтенсивний макіяж, ви можете зробити контур трохи вище самої складки.

кісточки для розчісування брів та вій

 
WOBs

Купити пензлі для вій Вобс – якісна продукція від українського виробника з великим досвідом

Магазин Wobs.ua має великий досвід на ринку інструментів для візажу, тому ми пропонуємо своїм клієнтам найкраще – зручні та зносостійкі кісточки, привітний сервіс та доступні ціни

Ми також готові з радістю проконсультувати вас щодо вибору пензликів. Особливо радимо купити пензлі для вій наступних моделей:

 

Кисть для брів та вій W5009. Кругла кисточка з силікону з щільним ворсом, яка майстерно розчісує вії та брови.
Кісточка для вій W3009 синтетика. Зручний пензель, який дозволяє фарбувати як верхні, так і нижні вії від кореня до закінчення, запобігаючи склеюванню волосків.
 

Ми впевнені, що кисті для вій WoBs ніколи не підведуть вас у роботі, і ви будете дарувати красу і собі, й іншим!