WOBs

Контуринг — це техніка, що передбачає створення форми та корекцію рел’єфу вашого обличчя за допомогою пігментів, які на 1-2 тони темніші або світліші за ваш фактичний колір шкіри. На відміну від повсякденної основи та коректора, які зазвичай точно відповідають нашій шкірі, суть контурингу полягає в створенні ефекту тіні та світла. Для створення цієї техніки вам знадобиться кисть для контурингу та розуміння, яким має бути скульптурування обличчя. WOBS детально розповідає про етапи нанесення контурингу й інструменти, які допоможуть вам у цьому.

 

 
WOBs

Як купити кісточку для контурингу обличчя: обираємо правильний ворс та форму

пензлики для контурингу від Wobs

Контурна пластика має підкреслити вашу природну форму обличчя, тому вона є унікальною для кожного, залежно від структури вашої кістки та форми вашого обличчя. Однак, основні правила є загальними для всіх:

Підготуйте обличчя. Вимийте шкіру та нанесіть зволожуючий крем. Праймер необов’язковий, але його бажано застосувати для складного макіяжу. Вирівняйте шкіру за допомогою невеликої кількості тонального крему та/або коректора у відтінках, які відповідають вашому природному тону та підтону шкіри. Для цього радимо купити кісточку для контурингу обличчя, а саме модель кисть для нанесення консилера та коректора W3035 круглої форми з синтетики від Вобс.
 
Найпростіший і найвідоміший спосіб зробити контур — взяти темніший відтінок і використати його для створення тіні під вилицями. Залежно від вашої форми обличчя та унікальних рис, ви можете розмістити свою тінь в одному з трьох місць: уздовж носа; у формі «3», яка повторює вашу лінію волосся, під вилицею та лінію щелепи; або у формі перевернутого трикутника, що обрамляє ваші щоки. Якщо ви шукаєте пензлі для контурингу обличчя для цього етапу, то варто  обрати  круглу кисть для нанесення тіней, консилера, коректора W3227 з таклону.
 
Нанесіть світлиший відтінок або хайлайтер на ділянки обличчя, які відбивають світло природним чином: лоб, перенісся, кінчик носа, верхню частину скул, дугу амура, а також навколо очей і надбрівну кістку. Гарним варіантом для нанесення цього пігменту є скошена кисть для контурингу.
 
Наносити рум’яна на яблука щік не обов’язково для контурування, але це може допомогти вашому макіяжу виглядати більш природнім та свіжим. Найкращою моделлю для даного етапу буде кисть для рум'ян та корекції W3514 з ворсом кози.
 
Оскільки ви працюєте з відтінками, які не відповідають тону вашої шкіри, змішування пігментів є особливо важливим. Велика пухнаста кісточка для контуринга розтушовує тіні та відблиски на шкірі, доки створені лінії не виглядатимуть природніше.
 
WOBs

Купити пензель для контурингу Вобс і позбутися зайвих проблем у макіяжі

Магазин Вобс створює найкраще для своїх клієнтів, тому ми не тільки порадимо, який потрібно купити пензель для контурингу, але й пропонуємо інші приємні переваги:

широкий асортимент, який містить понад 300 різних типів пензликів і регулярно додає нові моделі;
кісточки доступні в найрізноманітніших розмірах та з ворсом, який є найбільш зручним для роботи;
усі пензлики відправляються в індивідуальних упаковках;
доступні ціни;
замовити кисть для контурингу завжди можливо зі швидкою та зручною доставкою.
 

кісточки  для вилиць від Вобс

Придбати пензлики для усіх етапів макіяжу ви можете на нашому сайті wobs.ua.