Багато леді, яким подобається експериментувати, обирають пігменти. Від традиційних розсипчастих тіней вони відрізняються більш насиченим і яскравим відтінком. По текстурі дані косметичні засоби бувають порошкоподібними та кремовими. Саме від неї слід відштовхуватись при виборі кісточок для макіяжу. Окрім цього, кожна жінка, яка користується пігментами, повинна володіти технікою їх нанесення та сферами використання. Адже вони застосовуються не лише у макіяжі очей. Деталі згодом…

 

Кисть для пігментів: як обрати та правильно використовувати?

Нанесення пігменту на макіяж потребує володіння певними навичками й уміннями. Перед тим, як приступити до виконання мейку, варто розуміти, що ефект напряму залежить від якості та особливостей пензлів. До найпопулярніших інструментів, якими наноситься пігмент для макіяжу, можна віднести наступні:

купити кісточки для пігментів

  1. Плоскі з натуральними пучками. Така кисть для пігментів призначається для роботи з косметикою виключно порошкоподібної текстури. Слід розуміти, що дані засоби вважаються досить сипучими. Саме тому для їхнього використання підходять моделі з плотним ворсом. Вони допомагають уникнути осипання засобів.
  2. Силіконові. Вони призначаються для втирання гліттера. Купити кисть для пігментів цього типу слід тому, що вона попереджає розтікання засобів рідкої текстури. Більш того, вона служить довше, ніж традиційні кисті, адже вважається невибагливою у догляді. Щоб очистити інструмент, достатньо розмістити його під краном з теплою проточною водою. Кисті для втирання гліттера не можна віднести до м'яких, проте вони гарантують рівномірне нанесення косметики без розводів.
  3. Скошені чи тонкі з синтетичним пучком. Ця кісточка для втирання ідеально підходить при роботі з кремовими тінями або підводкою.

У багатьох жінок виникає питання: “Як нанести пігмент на макіяж правильно?” Для цього слід знати деякі хитрості та техніки. Така декоративна косметика не наноситься на “голу” шкіру. Попередньо варто застосувати базу під тіні, тональну основу. А ще пігменти призначені для нанесення на наступні ділянки обличчя:

Очі. Нанесіть світлий/середній відтінок пігменту на повіку за допомогою плоскої кисті з натуральним ворсом і обережно поплескайте по повіці. Ви можете залишити засіб під складкою або ж підняти його трохи вище - будь-який спосіб ефективний! Щоб розтушувати лінію, використовуйте пухнасту куполоподібну кісточку. Порада! Щоб візуально збільшити та підкреслити погляд, Ви також можете застосувати світлий пігмент. Він висвітлює внутрішні кутики очей чи зону під бровами.
◉ Щоки. Пігменти чудово підкреслюють вилиці. Для цього нанесіть косметику на верхню частину вилиць та проведіть нею скошеним пензлем. Обов’язково підбирайте пігмент, який відповідає тону Вашої шкіри. 
◉ Губи. Пігменти можна змішувати з прозорим блиском для губ. Нанесіть невелику його кількість на тильну сторону долоні (або іншу плоску поверхню) і за допомогою пензлика змішайте ваш улюблений пігмент із прозорим блиском. Вам потрібно отримати густу консистенцію. Далі можете брати маленький пензлик для губ і приступати до його нанесення.
◉ Нижні повіки. Пігменти можуть виконувати роль рідкої підводки, особливо коли Вам потрібно підібрати індивідуальний відтінок. Нанесіть засіб невеличким штрихами по нижній частині повіки. Далі візьміть тонкий пензлик для нанесення пігментів та розтушуйте ним засіб. Ви також можете намалювати стрілочки. Для цього витягніть косметику вверх в напрямку брів.

Як бачите, способи нанесення пігментів пропонуються різні. Все залежить від Вашого образу в цілому. Проте не слід забувати, що яскраві пігменти застосовуються виключно у святковому або ж вечірньому макіяжі.

 

Купити кисть для пігментів пропонує український виробник Wobs, де все створено для клієнтів!

Якщо виникло бажання купити кісточку для нанесення пігментів, тоді звертайтесь у магазин Вобс. Тут представлений величезний вибір інструментів для різних цілей. В каталозі є в наявності лише кращі моделі, за допомогою яких вдасться виконати ідеальний мейк. Виробник Wobs реалізує кісточки, які характеризуються наступним:

зручністю форм і розмірів;
використанням лише сертифікованих матеріалів;
різноманіттям моделей;
міцністю та стійкістю до випадання ворсу;
індивідуальним упакуванням кожного інструменту. 

А ще магазин кистей wobs.ua пропонує швидку доставку по всій Україні та за межі держави. Завдяки тому, що способи оплати діють різні, кожен замовник може обрати для себе найзручніший. А ще слід відзначити, що виробник підлаштовується під потреби сучасного ринку. Саме тому він регулярно випускає нові моделі інструментів, які ідеально підійдуть для створення професійного макіяжу!