Без нанесення тонального крему не може існувати ні один повноцінний мейк-ап. Тональний крем створює базовий шар, поверх якого наносяться інші косметичні засоби. Окрім того, тоналка вирівнює тон шкіри та приховує первісні недоліки, тому вам не варто нехтувати цим етапом у макіяжі. Але яким має бути правильне нанесення тонального крему? Wobs вирішив розповісти, з яких саме етапів складається створення основи у макіяжі.

 

Чому кисть для тоналки важлива для якісного макіяжу?

Треба почати з того, чим наносити тональний крем – пальцями, спонжем або пензликами? Ми рекомендуємо наносити тон виключно спеціальними кісточками. У протилежному випадку ви можете отримати небажані розводи та плями на обличчі.

пензлики для тону

Також купити кисті для тоналки варто просто тому, що з їхньою допомогою наносити засіб набагато легше. Використовуйте пензлик, щоб розподілити макіяж. Пласкою кистю для тону нанесіть основу невеликими круговими рухами. Переконайтеся, що основа рівномірно покриває ваше обличчя, від лінії волосся до лінії рота.

Щоб ваш мейк-ап був максимально естетичним, вам необхідно знати у деталях, як правильно наносити тональний крем. Виконайте такі кроки для його застосування:

  1. Спочатку очистите обличчя та нанесіть зволожуючий крем, після цього починайте наносити продукт. Кісточка для тонального крему рідкої консистенції має бути з синтетичним ворсом.
  2. Наберіть засіб за допомогою пензлика. Переконайтесь, що крем повністю покриває пензлик. 
  3. Нанесіть засіб на обличчя круговими рухами, за потреби додаючи більше крему. Ніжне полірування додасть природного вигляду.
  4. Завжди починайте з центру обличчя. Більшість людей зазвичай мають найбільше почервоніння в області носа та щік, тож саме там вам потрібно найбільше покриття.
  5. Використовуйте короткі штрихи для максимально природного завершення. Завдяки щільному ворсу пензлика для тональної основи засіб легко полірувати та розтушовувати, не залишаючи смуг.

Окрім того, не забувайте регулярно чистити пензлики. Очищайте кисть для тоналки після кожного використання. Промийте її водою з милом або спеціальним засобом для чищення пензлів для макіяжу, потім дайте їй висохнути на повітрі. Очищення кисті запобігає розвитку бактерій. Використання брудної кісточки може призвести до висипань або подразнення шкіри на обличчі.

 

Кісточки для тону Вобс, з якими легко творити красу

На кого варто покладатися у такому важливому етапі мейк-апу, як нанесення тону? Звичайно, вам потрібно обрати надійний бренд, чия продукція вас ніколи не розчарує! Саме таким є виробник ВоБс, який розуміє, що для створення гарного образу необхідні не тільки належні косметичні засоби, але й інструментарій.

Наші кісточки для тону користуються популярністю, оскільки відрізняються наступними особливостями:

  • Універсальні та зручні у використанні як для майстрів візажу, так і для тих, хто тільки починає вчитися професійному макіяжу;
  • В основі мають якісний синтетичний матеріал (таклон) або натуральний ворс (лисиця, соболь, єнот, білка, поні та ін.);
  • Мають форму, яка допомагає точно та акуратно наносити косметичний засіб на обличчя;
  • Міцні, тому ви зможете користуватися ними упродовж років. 

Замовити пензлики для тону в нашому магазині ви можете у будь-який час, а ми забезпечимо для вас швидку доставку товару. 

Ви можете придбати не тільки кісточки для тону, а також для рум’ян, пудри, хайлайтера та іншої косметики на нашому сайті wobs.ua.