WOBs

Недостатньо лише купити пензель для вій та косметику для очей – також потрібно знати, як правильно доглядати за своїм мейк-апом. Незалежно від того, чи є маєте ви нарощені або натуральні вії, важливо їх регулярно розчісувати та розпушувати, аби ваш макіяж очей завжди був естетичним та вартим тільки приємних компліментів. Ця нескладна та швидка процедура здатна краще підкреслити пристрасний погляд і допомогти нарощеним волоскам триматися довше!

Однак, не хвилюйтеся – все дуже просто! Вобс розповідає, як підібрати пензлики для розчісування вій.

догляд за нарощеними віями

 
WOBs

Чому для якісного макіяжу потрібна якісна щіточка для вій?

Щіточка для вій використовується не тільки для нанесення пігменту, але й для м’якого видалення залишків старого макіяжу, клітин шкіри, бруду тощо. Регулярне розчісування також підіймає та розділяє вії, що робить макіяж очей більш легким та витонченим, а також суттєво зекономить ваш час. Дотримання режиму догляду за віями також може допомогти поліпшити зносостійкість нарощених вій.

Чи потрібна спеціальна щітка для нарощених вій або щітка для натуральних вій під ваш тип макіяжу? Насправді, і для натуральних, і для нарощених вій метод розчісування однаковий. Однак, для догляду за останніми потрібен дуже обережний підхід, який не пошкодить вигляд вій. Саме тому не варто розчісувати вологі волоски - радимо спочатку дати їм висохнути на повітрі. Потім м’яко розчешіть їх, щоб обережно розділити волоски. Щітка для вій додасть їм бездоганного пухнастого та об’ємну вигляду, який ви прагнете отримати!

пензлики для розчісування вій

Щоб правильно розділити вії, вам потрібно дотримуватися лише трьох простих кроків:

Візьміть пензлики для вій та брів і нанесіть їх на верхню лінію вій.
 
Акуратно проведіть щіточкою вниз і назовні по віях.
 
Якщо вам потрібно зробити вії більш пухнастими, проведіть щіточкою вгору по волосках від коріння до кінчиків. Це дозволить також зробити вії більш об’ємними

Щоб завжди виглядати неперевершено, варто кісточки для вій купити наступних типів:

Округлі жорсткі щіточки. Якщо ви – поціновувачка майстерного макіяжу й обожнюйте експерименти, то ви точно маєте в своєму арсеналі декілька таких типів щіточок;
Силіконові пензлики, які добре розділяють вії;
Плоскі кисточки з синтетичними волокнами, які дозволяють зручно працювати з густими волосками.

Однак, який бренд кісточок вартий вашої уваги?

 
WOBs

Купити кісточку для вій Вобс для щоденного догляду за своїм обличчям

Пензлики Wobs – це інструменти для макіяжу для аматорів і професіоналів, з якими приємно та просто працювати. Наш виробник обирає тільки якісний ворс та виготовляє міцні пензлики, які зручно тримати в руках та використовувати для ваших улюблених технік, тому в нашому магазині ви можете купити кісточку для вій, яка буде вам до смаку.

Обирайте wobs.ua пензлі для вій і створюйте свій найкращий мейк-ап очей!