WOBs
 

Роль візажиста у сучасному світі дуже важлива: це професійні спеціалісти зі зміни зовнішності, які вдало вміють підбирати правильні макіяжні пензлики для втілення яскравих образів у життя. Зараз ця професія набуває ще більшої популярності, тому існує багато курсів, де дівчата можуть залучатися підтримкою професійних майстрів та опанувати нову професію. Для одних це можливість отримати базові навички для роботи, для інших – покращити ті, які мають. Але не лише навички допомагають створити вражаючий образ – справа також в хороших інструментах. Для багатьох важливо розуміти, який набір кісточок для макіяжу потрібен на початкових етапах.

професійний набір кісточок для макіяжу

 
WOBs

Посібник для візажистів-новачків: яким має бути професійний набір для макіяжу на початковому етапі роботи

В силу малого досвіду новачки в сфері візажу дуже часто цікавляться питанням "Яким є оптимальний базовий набор кісточок для макіяжу?" Ми, як досвідчений виробник, знаємо відповідь на це питання, тому рекомендуємо купити кісточки для макіяжу наступних видів:

 М'які пензлі для пудри та рум'ян – жоден професійний набір кісточок для макіяжу не обходиться без цих моделей Вони допоможуть освіжити тон обличчя або створити неперевершений вечірній мейк-ап.
Пензлик для нанесення тону – якісний інструмент дозволяє нанести косметику рівним шаром та економить пігменти при використанні.
Браші для розтушовування олівця – створення вражаючого акценту на губах або повіках із легкістю стає можливим, якщо використовувати ці кісточки для макіяжу професійні.
Пензлі для консилера та нанесення/ розтушовування тіней – забезпечують рівномірне нанесення косметики та допомагають зробити погляд більш виразним.
Кисть для тонких ліній – модель, яка добре наносить губну помаду, блиск або навіть кремові тіні.
Щіточка для брів – допомагає сформувати, зафарбувати та зробити чіткий контур для ваших брів.

набор кісточок для макіяжу

Всі ці моделі має наш професійний набір для макіяжу, який містить 17 якісних інструментів з нової колекції Dark Chocolates. Це дуже популярний набір, адже навіть новачки із легкістю створюють креативні та захоплюючі малюнки, використовуючи професійні кисті для макіяжу з цього комплекту. Спробуйте і ви та відразу помітите різницю між звичайними пензликами та нашими.

 
WOBs

Більше 300 моделей в асортименті: зберіть свій набір пензлів для макіяжу разом із ВоБс

Український виробник Вобс завжди відкритий до співпраці та допомоги бьюті-спеціалістам: якщо ви бажаєте доповнити свій арсенал додатковими моделями, необхідні кісточки для макіяжу купити із легкістю можете в нашому інтернет-магазині wobs.ua. В асортименті більше 300 пензликів, тому кожен зможе зібрати свій ідеальний набір пензлів для макіяжу.

Ми також маємо багато різних комплектів, які підійдуть для навчання, професійного використання або стануть гарним подарунком для близької людини. Обирайте пензлики Вобс та з задоволенням створюйте магію макіяжу!