WOBs
 

Візажисти - чарівники індустрії краси. Вони використовують свою творчість та майстерність, щоб перетворювати звичайний макіяж на витвори мистецтва. Але візажист потребує правильних інструментів, щоб творити свою магію. Професійні кісточки для макіяжу Вобс  – один з найважливіших елементів в їхньому арсеналі.

пензлі для макіяжу від ВоБс

Правильно підібраний пензлик може мати вирішальне значення для кінцевого результату мейк-апу та суттєво вплинути на якість роботи. Досвідчений візажист знає, як вибрати кисть для кожного етапу роботи та як ними користуватися, щоб досягти бажаного ефекту. Але справа не тільки в самих кісточках для косметики. Майстер візажист знає, як правильно доглядати за своїми інструментами. Він чистить та дезінфікує їх після кожного використання, щоб вони залишалися в найкращому стані для створення наступного шедевра.

В руках досвідченого візажиста професійний пензлик для макіяжу – як паличка в руках чарівника. Вони допомагають майстру без особливих зусиль виконувати складні техніки та з легкістю реалізовувати свої задуми.

 
WOBs

Косметичні кісточки очима професійного майстра: як пензлі для макіяжу від ВоБс відкривають двері в світ креативності та натхнення

Роксолана Ковалюк – справжній майстер власної справи, художник по гриму з багаторічним досвідом та унікальними знаннями, яка, безсумнівно, працювала з різноманітними інструментами, але найбільше її творчій душі припали до смаку пензлі для макіяжу фірми ВоБс.

Мисткиня працює з декоративною косметикою, різними ефектами, накладними елементами, текстурами, малює витончені лінії та комбінує кольори, вкладаючи всю свою креативність в створення образу. Перелік інструментів незліченний, але найбільше Роксолана, як багато інших б'юті-спеціалістів, покладається на макіяжний пензлик, який є найкращим та найвірнішим помічником в процесі нанесення косметики, тому для неї важливо мати унікальний та надійний інструмент. Саме такий, а точніше велике різноманіття таких, вона змогла знайти в нашому магазині пензликів ВоБс. Як каже сама художниця: "Тут [в ВоБс] я знайшла не одну кісточку – тут я знайшла форми та лінії тонких кісточок, які як раз допомогли відтворити усі ці лінії".

Коли Роксолана взяла до рук кісточки для нанесення гриму нашого виробництва, вона по-новому подивилася на світ візажу: перед нею відкрилися чудові можливості для реалізації та розвитку своїх креативних ідей, неймовірні емоції та здатність набагато краще передавати свої почуття та любов'ю до українських традицій через макіяж.

кісточки для макіяжу професійні WoBs

Виробник пензликів для макіяжу Вобс вражає неординарністю, руйнує всі рамки та відкриває серця митців для втілення у життя нових, неймовірних та приголомшливих образів, які навіть надихають інших наслідувати українські мотиви у макіяжі. Приєднуйтесь до найкращих майстрів та демонструйте свою любов до Батьківщини через неповторний мейк-ап!

 
WOBs

Купуйте кісточки для макіяжу професійні в онлайн-магазині ВоБс: запрошуємо всіх до співпраці та втілення унікальних українських мотивів в макіяжі

Для всіх професійних майстрів та любителів макіяжу наша компанія має приємну новину – ми відкрили безкоштовну реєстрацію на реліз нашого унікального кампейну для спеціалістів будь-якого рівня: візажистів, гримерів, художників по гриму тощо. Ми залучаємо майстрів з усіх куточків України, щоб продемонструвати вишуканий традиційний український розпис у сучасному стилі та бездоганну роботу неймовірної Роксолани Ковалюк, для створення якої вона використовувала наші кісточки для макіяжу професійні.

Якщо ви зацікавились, переходьте на нашу Інстаграм-сторінку @wobsbrush та сміливо пишіть в Direct для реєстрації. Ми будемо раді бачити кожного!

Запрошуємо до покупки найкращих інструментів для яскравих та трендових образів на wobs.ua!