WOBs

Вирішили купити пензель для хайлайтеру, але помітили, що результат вийшов не такий, який ви очікували? Не перейматися – багато з нас припускаються тих самих помилок! При правильному нанесенні хайлайтер може допомогти підтягнути та освіжити ваше обличчя. Однак, якщо ви нанесете занадто багато продукту, то можете отримати неприємний та надто блискучий вигляд. WOBS вирішив розповісти про 5 найпоширеніших помилок використання хайлайтеру в своєму мейк-апі.

 
WOBs

Чого не слід робити, якщови вирішили купити кісточки для хайлайтеру?

кісточки для нанесення хайлайтеру від Вобс

Отже, ми розкриваємо головні причини, з яких хайлайтер здатний зіпсувати весь макіяж:

Ви використовуєте не той хайлайтер. Хайлайтери не є універсальним пігментом. Якщо ви раптом задумалися над тим, як вибрати правильний для себе продукт, головне – знайти формулу та відтінок, які підходять вашому тону шкіри, оскільки використання неправильного відтінку може зблідніти вашу шкіру.
Ви застосовуєте його в невідповідних місцях. Вся суть використання хайлайтера полягає в тому, щоб привернути увагу до зон, від яких відбиває світло. Наприклад, потрібно завжди наносити хайлайтер над вилицями, але ніколи не нижче.
Ви використовуєте занадто багато хайлайтеру. Якщо ви нанесете занадто багато, ваша шкіра може виглядати занадто сяючою і спітнілою. Пам’ятайте, що менше – це краще, коли справа доходить до макіяжу, включаючи хайлайтер. Отже, наносіть на кісточки для бронзування обличчя невелику кількість пігменту та розтушовуйте його.
Ви наносите хайлайтер за допомогою неправильних інструментів. Якщо у вас відсутні правильні кісточки для хайлайтеру й інструменти для макіяжу, ви навряд чи отримаєте результат, яким залишитесь задоволеними. Коли справа доходить до нанесення хайлайтера, віяловий кисть для хайлайтеру — це половина вашого успіху, оскільки цей пензлик легко наносить продукт на обличчя для створення природного сяйва. А якщо ви наносите рідкий або кремовий пігмент, спробуйте купити кісточки для хайлайтеру з синтетичним ворсом.
Хайлайтер не поєднується гармонійно з іншим мейк-апом. Щоб ефектніше підкреслити вилиці, вам потрібно поєднати хайлайтер з рум’янами та бронзером, але вам також потрібно буде узгодити відтінки решти макіяжу з обраним вами хайлайтером. Якщо ви використовуєте хайлайтер холодного відтінку, теплий бронзер і рум’яна виглядатимуть не зовсім правильно.

пензлики для хайлайтеру купити

 
WOBs

Пензелі для хайлайтеру від виробника Вобс – великий асортимент моделей на будь-який смак та гаманець

З нашим магазином замовити кисть для бронзування обличчя – легко! Обирайте кисті wobs.ua на нашому сайті і створюйте свій найкращий мейк-ап для роботи, вечірок, побачень та фотосесій. Окрім того, виробник Вобс пропонує велику кількість приємних переваг для своїх клієнтів:

великий асортимент кісточок для всіх етапів макіяжу;
пензлі для хайлайтеру від виробника відрізняються доступною ціною як для аматорів, так і для професіоналів;
наявність персональних акцій на наступні покупки;
швидка доставка по Україні.

Вдосконалюйте свою майстерність разом з Вобс!