WOBs

Досконалий макіяж просто неможливо уявити без правильно нанесеного тону, адже за допомогою таких засобів ви, будучи майстром, можете відкоригувати відтінок шкіри, додати певних акцентів, підкреслити вилиці чи, до прикладу, візуально змінити форму обличчя. Щоб результат вийшов приголомшливим, вам варто використовувати не лише професійну косметику, але й відповідний пензлик для тону. Чим більше таких інструментів у вашому арсеналі - тим краще, адже вони можуть виконувати різні функції. Ми раді представити вам неперевершені кісточки для макіяжу WoBs, в яких відмінна якість і зручність ідеально поєднані зі стильним дизайном і бездоганністю форм.

купити кісточку для нанесення тону Wobs

 
WOBs

Чому кожен наш пензлик для тону заслуговує окремої уваги: переваги товарів українського бренду

Більшість провідних майстрів вибирають продукцію українського бренду Вобс, пензлики цієї компанії користуються популярністю з цілого ряду причин. Серед основних нам хотілось би відзначити наступні:

Високу якість і надійність кожного інструменту. Оскільки візажисти не мають права на помилку, їм слід відповідально підійти до вибору щіточок для тону. Тут важливо враховувати все до найдрібніших деталей, як успішно робимо це ми, адже наші б'юті-аксесуари створюються із застосуванням кращої сировини. Для отримання пучків у нас застосовується синтетичний і натуральний ворс, що відмінно підходить для роботи з кремовими та, відповідно, сухими продуктами. А за рахунок того, що основа надійно з'єднана з ворсом, він не осипається та не втрачає форми навіть при регулярній експлуатації.
Регулярне оновлення асортименту. Коли обирається кісточка для нанесення тону, так важливо, щоб вона була справді актуальною. Ми враховуємо модні тренди в макіяжі, завдяки чому постійно впроваджуємо ще більш сучасні та функціональні моделі.
Розмаїття розмірів, форм. Кожна щітка для нанесення тонального крему і інших засобів має своє призначення. У нас ви знайдете пласкі моделі для корекції форми обличчя, а також об'ємні округлі - для рівномірного нанесення косметики та її розподілу. Пласка кісточка для тону може пропонуватися з рівним чи скошеним кінчиком, де перший варіант чудово підходить для роботи в видних зонах, а другий - у важкодоступних місцях. Скошена кісточка для тону відмінно справляється з нанесенням і розподілом засобів на носі, в кутиках рота, біля очей, вух.
Ергономічність. Купити кісточку для нанесення тону в нас слід тому, що кожен інструмент надзвичайно зручний у використанні. Вам не прийдеться напружуватись, аби досягти бажаного ефекту, адже б'юті-аксесуари легко тримати в руках і виконувати ними навіть складні техніки. 

Обирайте пензлик для тонального крему та інший важливий інструментарій у нас і ви побачите, як покращаться ваші результати! Ви будете в захваті від того, як ляже косметика без утворення ефекту маски та нерівностей. 

 
WOBs

Досвідченим бюті-майстрам однозначно варто купити кісточку для нанесення тону, щоб ще краще продемонструвати свої вміння!

кісточка для тональної основи WOBS

Щоб створити досконалий мейкап, сучасні б'юті-експерти використовують лише кращі інструменти, і саме такими є товари нашого власного виробництва. Ми піклуємось про те, аби кожен візажист зміг знайти та підібрати відповідний пензлик для тону за один раз, тому в каталозі представлено понад 300 моделей для роботи з різними ділянками обличчя, серед яких моделі для нанесення бази, тонального крему, коректора, консилера, румян, пудри, бронзера, шиммера та інших продуктів. Товари бренду Вобс зарекомендували себе з найкращої сторони через відмінну якість, застосування інновацій, розмаїття розмірів і форм, невимовну зручність. З їх допомогою вам вдасться виконати досконалий мейкап, який буде тішити вас і ваших клієнток. Станьте частиною нашої команди, долучайтесь до професіоналів, а для цього здійсніть замовлення щіточок для тону на сайті wobs.ua.