WOBs

Виразні очі є невід'ємною частиною бездоганного образу, а щоб їм надати чіткості, а погляду - глибини, певної загадковості, подбайте про ідеальну форму брів, яка підходить саме вам. Не завжди вдається стати володаркою розкішних брів від природи, проте це не повинно вас у жодному разі засмучувати, адже зараз існує безліч процедур і загалом косметики для досягнення вау-ефекту. Звісно, отриманню неперевершеного результату сприяє не лише якість засобів, а й те, яка кісточка для брів використовується. Це інструмент, що дає змогу виглядати привабливо, головне - його правильно обрати і застосовувати по призначенню. Про особливості даних аксесуарів добре знаємо ми, виробник Вобс. Наша продукція однозначно варта уваги, адже в ній є все, що шукають як аматори, так і досвідчені майстри візажу! 

косточка для бровей купить wobs

 
WOBs

Як пензлик для брів змінює погляд і образ в цілому: роль б'юті-інструмента у бездоганному мейкапі!

Ми створюємо виключно унікальні пензлики для брів, адже приділяємо особливу увагу, на перший погляд, дрібницям, які в процесі експлуатації перестають вважатися незначними деталями. Вишуканість дизайну, бездоганність форм, відмінна якість матеріалів, досконалість виробничого процесу - це лише частина переваг, якими володіють кісточки для макіяжу WoBs. Щоб дещо спростити та прискорити процес вашого вибору, ми зібрали для вас корисну інформацію, чим б'юті-аксесуари відрізняються. Ітак, основними ідентифікаторами інструментів є такі важливі моменти:

Матеріали. Ми виготовляємо кисті для брів із натурального та синтетичного ворсу. Ні, дані вироби різняться не ціною чи якістю, як могли б подумати ви, а сферами використання. До прикладу, при роботі з сухими засобами рекомендується використовувати пензлик для брів з натуральним пучком. Йому властива пористість ворсу, а тому косметика набирається без надлишків. Що стосується моделей із синтетичним пучком, то їх дія спрямована на нанесення рідких, гелевих, кремових текстур. 
Форма. Найчастіше застосовуються плоскі щіточки для брів з рівним чи скошеним краєм. Перші чудово підходять для нанесення кольору, а другі - для корекції форми. До речі, досить часто зустрічаються інструменти двосторонні, де з одного боку розміщений пензлик, а з іншого - щіточка для коригування напрямку волосків і їх розчісування.
Призначення. Знову ж таки, вибір кисті напряму залежить від дій, які ви плануєте виконувати з бровами. Оберіть кісточки для фарбування брів із популярних колекцій Natural Shine, Dark Chocolates, White Line, Smoky, Piano і робіть бездоганний макіяж, що підійде саме під ваші форму та риси обличчя.

Вобс - пензлики, зроблені з любов'ю, адже ми обожнюємо те, чим займаємося. Нам завжди приємно, коли новачок захоплюється своїми відкриттями, а досвідчений б'юті-експерт - досягненнями. 

 
WOBs

Давайте подумаємо, якою є ідеальна кісточка для брів: купити саме таку пропонує Вобс!

Щоб замовити пензлик для брів, який сподобається як аматорам, так і професіоналам, знайдіть на сайті wobs.ua

кісточки для фарбування брів WobS

відповідний розділ і приступайте до детального огляду моделей, що зацікавили. Своє замовлення ви отримаєте зовсім скоро, а завдяки тому, що інструменти запаковуються в надійний чохол, вони прослужать ще довше та зберігатимуться ще акуратніше. Нас обирають багато новачків і майстрів з досвідом тому, що на кожен пензлик для брів ціна доступна. Інструменти Вобс обходяться значно дешевше, ніж товари провідних світових брендів, хоча по якості та властивостях нічим не гірші. Цікавить кісточка для брів - зверніть увагу на аксесуари бренду Вобс, які точно даруватимуть вам ще більше натхнення та спонукатимуть до нових звершень!