WOBs
 

Кожен візажист, стиліст або гример за тривалий час роботи набирається не тільки досвіду, а ще й створює власний комплект улюблених інструментів. Будь-яка робота – це досконало продумана картина, написана завдяки індивідуальним секретам, технікам та, звісно, якісним інструментам. Нам вдалося зробити серію наборів кісточок, які зайняли особливе місце в серцях багатьох наших клієнтів –це колекція Dark Chocolate, яка має всі необхідні професійні кісточки Wobs для створення повсякденного мейк-апу та краплинку нашої любові.

 

 
WOBs

Пензлики для макіяжу для справжніх професіоналів – що робить колекцію Dark Chocolate особливою?

Колекція Dark Chocolate привернула увагу багатьох візажистів завдяки беззаперечній якості та зручності роботи з кісточками. Ця колекція уособлює витонченість та елегантність, а комфорт при використанні забезпечує легкість рухів та рівномірність нанесення косметики. Наші професійні кісточки для макіяжу – розкіш, доступна для всіх.

професійні кісточки Wobs

Як кажуть наші клієнти, це універсальні набори якісних пензликів, які виконують свою функцію на всі 200%. Базовий комплект, до якого входять 9 пензлів – це мінімальний набір, який повинен бути у кожної жінки. В ньому наявні як натуральні кісточки для макіяжу (з ворсу соболя, кози, поні, білки тощо), так і синтетичні. До набору входять:

Пензлик плоскої форми для пудри;
Плоска скошена кісточка для рум'ян;
Плоска кісточка з таклону для тональної основи;
Пензлик для нанесення тіней
Браші плоскої форми для розтушовування тіней;
Синтетична кісточка для фарбування брів;
Круглий пензлик для нанесення підводки;
Додатковий синтетичний пензлик для брів круглої форми з гупілону.

Асортимент колекції подовжує доповнюватися новими моделями, що дозволяє нам постійно розвиватися та шукати цікаві позиції для задоволення Ваших потреб. Кожна кісточка для макіяжу – це результат нашої плідної праці. Навіть якщо Ви новачок, наші набори стануть для Вас чудовим стартом у навчанні. Освоївши набір з мінімальною кількістю кісточок, Ви можете переходити до освоєння комплектів на 17, 20 або взагалі 25 пензликів. Ви будете дуже вражені та задоволені роботою з цими інструментами, і хто знає, можливо через деякий час станете одним з найвідоміших стилістів чи візажистів України або світу. Саме тому не слід зволікати та купити кисті для макіяжу від нашої компанії вже найближчим часом – дайте волю власній фантазії з нашими пензлями.

Що робить наші пензлики для макіяжу неповторними? Перш за все, це унікальність дизайну: стильна ручка шоколадного кольору, довершена натуральним та приємним на дотик ворсом. По-друге, це довготривалість. Кожна кісточка буде служити багато часу, але якщо за нею правильно доглядати, наприклад, використовувати підходящі засоби для миття.

кісточка для макіяжу
 
WOBs

Купити кісточки для макіяжу від ВоБс - перетворіть буденний макіяж на мистецтво

Нічого ідеально не буває. Звісно, окрім наших пензликів, які зроблені з любов'ю та турботою до Вашої краси. Ви не пожалкуєте, обравши наші пензлі для макіяжу, бо кожна жінка повинна мати набір якісних кісточок, від використання яких вона буде отримувати задоволення. Щоб купити кісточки для макіяжу нашого виробництва, достатньо перейти на сайт wobs.ua та обрати бажані товари. Замовляйте вже зараз, аби якомога скоріше переконатися в їх ідеальності.

Виробник кісточок ВоБс підкреслить Ваші переваги та скриє недоліки. Обирайте нас та крокуйте разом дорогою до бездоганного вигляду.