WOBs

Пензлик для брів вважається невід'ємним косметичним аксесуаром, за допомогою якого їм можна надати бажану форму чи відтінок. Цей інструмент є надзвичайного важливим, оскільки від його властивостей залежить, яким вийде ваш погляд і краса макіяжу в цілому. Для придбання такої продукції ми рекомендуємо обрати магазин кісточок Вобс, адже тут представлений широкий асортимент моделей для різних цілей і технік. Всі товари, що є в наявості на сайті wobs.ua, володіють неповторною якістю, функціональністю та зручністю. 

щіточки для брів wobs

 
WOBs

Щіточки для брів від Wobs: класифікація та догляд

Щіточки для брів випускаються різні і вибір безпосередньо залежить від форми та ефекту, якого ви прагнете досягти. В залежності від стилю мейкапу і особливостей ваших брів, б'юті-аксесуари ми розділяємо на наступні:

готово Спіральні. Візуально ці інструменти нагадують щіточки, призначені для роботи з віями. Завдяки округлій формі, вам вдасться ними акуратно розчесати брови та задати волоскам відповідного напрямку. Спіральна щіточка для брів виконує дві основні функції: перша - усувати надлишок косметичного засобу, друга - очищати їх від грудочок, які можуть з'явитися в результаті нерівномірного нанесення. Ідеальними продуктами для роботи вважаються олівець і тонуюча косметика. Будьте обачними, коли використовуєте цей пензлик для брів, адже виконувати рухи потрібно в одному напрямку в сторону зростання волосків. Для створення таких аксесуарів переважно застосовуються синтетичні матеріали, адже вони чудово взаємодіють з рідкою чи кремовою косметикою. 

готово Кутові. Ці моделі призначені для надання бровам чіткості та виразності ліній, з їх допомогою вам вдасться відкоригувати форму та тон. Кутова щіточка для брів вважається дуже зручною в процесі експлуатації, адже скошений пучок дає змогу пропрацювати всі ділянки ідеально рівно, без жодних дефектів. Вона створена для розтушовування продукту, оскільки рівномірно розподіляє колір. Скошений пензлик для брів, на відміну від круглого, може вироблятися із різного ворсу - натурального та синтетичного. Перший варіант підходить для роботи з порошкоподібною косметикою, наприклад, тінями для брів, а другий - з рідкою чи кремовою, до даної категорії входять гелі, креми, олівці та інші засоби.

У нашому каталозі представлено безліч варіацій таких моделей, проте ми радимо звернути увагу на щіточку Wobs dark chocolates.

Кожна кісточка для брів, купити яку пропонує наш виробник WoBs, справді надійна та функціональна, проте термін її експлуатації та подальші властивості напряму залежать від того, як ви будете за нею доглядати. Правильність чищення аксесуарів впливає і на їх безпеку, адже коли цим питанням нехтувати, на них будуть розмножуватись шкідливі мікроорганізми. Це може викликати алергію, роздратування шкіри, висипку. Щоб інструмент вас постійно тішив та був справді безпечним, підготуйте наступні підручні засоби догляду:

купити кістоку для брів вобс

 

готовоМило. Змочіть невеликий брусок мила у воді та потріть ним брудну щіточку для брів, поступово обертаючи її. Потім просто промийте інструмент теплою водою і промокніть паперовим рушником.
готовоГубку із засобом для миття посуду. Налийте трішки засобу на губку та кілька разів потріть нею пензлик для брів. Після миття теплою водою витріть залишки косметики чистим рушником або бавовняною тканиною.
готовоОливкову олію. Ця порада актуальна при роботі з синтетичним ворсом, який використовувався для нанесення кремової косметики. Занурте пучок в оливкову олію та проведіть ним по кухонній губці, де побачите залишки засобу. Увага! Натуральні кісточки для макіяжу чистити оливковою олією не рекомендується, адже такий ворс вбирає жир і провокує зміну властивостей матеріалу.

Наш інтернет магазин купити кісточки для макіяжу пропонує найкращі, проте їх термін служби і функціонал залежать безпосередньо від вас! 

 
WOBs

Як правильно чистити кісточку для брів?

Ми, компанія Wobs, кісточки радимо очищати спеціалізованими засобами. Їх перевага в тому, що вони не руйнують структури ворсу, а, навпаки, захищають його від негативних зовнішніх впливів. Такі очисники не провокують від'єднання пучків і втрати об'єму, вони щадно впливають і на кріплення основи з робочою частиною інструментів. Ще один їх плюс - гіпоалергенність, оскільки вони не містять агресивних речовин, здатних в'їдатися в структуру ворсу. Купуйте щіточки для брів і доглядайте за ними правильно - ваш макіяж щоразу виходитиме досконалим!