WOBs

"Немає значення, який мейкап ви плануєте виконати, легкий денний чи епатажний вечірній, досягти бажаного результату неможливо без застосування якісних, зручних і практичних пензликів. І саме такими є інструменти для макіяжу виробника WoBs". До речі, обрати їх ви можете не лише окремо, а й комплектами, коли хочеться завжди мати все необхідне поруч. Спробуйте замовити набір кісточок для макіяжу у нас і ви неодмінно переконаєтесь у всіх його перевагах. Ми маємо в наявності безліч варіацій комплектів, їх вибір залежить від вашого досвіду і того, якого ефекту бажаєте досягти. До прикладу, придбайте невеличкий набір із 10 кісточок Smoky, що створений для виконання базового мейкапу. Він включає б'юті-аксесуари для брів, тіней, тону, такий комплект вам знадобиться на щодень, його також зручно брати на роботу, у подорожі чи на прогулянку, оскільки він не займає багато місця. Якщо ви працюєте в складніших техніках і шукаєте кісточки для мейкапу в комплекті, з якими легко наносяться різні типи пігментів, зверніть увагу на набір з 17 кистей Piano. Він відкриє перед вами безліч нових можливостей, адже включає як базові, так і додаткові б'юті-інструменти. Якщо ви бажаєте чи вже оволоділи мистецтвом бездоганного макіяжу й обожнюєте щоразу експериментувати зі своєю зовнішністю, чудовим рішенням стане комплект на 25 пензлів set Dark Chocolates. Це нереально функціональний набір кісточок для макіяжу Вобс, який допоможе вам виконати супер-стильний і сучасний мейкап у будь-яких техніках. Наші комплекти пензликів по праву вважаються універсальними, адже ними користуватися можуть як новачки чи аматори, так і досвідчені майстри.

набір кісточок для макіяжу wobs

 
WOBs

Денний макіяж з набором пензлів для макіяжу від Wobs

Денний макіяж - це можливість додати обличчю свіжості, приховати сліди втоми та підкреслити всі його переваги. Він чудово підходить для буденних прогулянок, роботи, навчання, тому аби досягти неперевершеного результату, ми рекомендуємо дотримуватися таких корисних порад:

готово Не перевантажуйте свій образ, а для цього будьте пильними, адже одночасне нанесення яскравих тіней і, до прикладу, губної помади не є вдалим рішенням. 
готово Коли ви обираєте кісточки для мейкапу щоденного, старайтесь надавати перевагу тим, які виконують ідеальне розтушовування. Такий макіяж не передбачає чітких ліній із застосуванням яскравих пігментів.
готово При підборі декоративної косметики завжди орієнтуйтесь на пастельні тони. Вони виглядають максимально натурально, тому не обтяжують образ.

Перед тим як придбати пензлі для мейку, ми радимо вам дослідити покрокову інструкцію виконання базового макіяжу. Вона включає наступні етапи:

кісточки для макіяжу набором Wobs
  • нанесення ВВ-крему, дія якого спрямована на усунення недоліків шкіри та вирівнювання її тону;
  • застосування тонального крему, для його рівномірного розподілу використовуйте об'ємні й округлі кісточки з синтетичного ворсу, до прикладу, модель W5223;
  • корекцію форми та відтінку брів, на даному етапі варто застосувати вузькі плоскі щіточки з рівним чи скошеним пучком, а саме моделі W5275 чи W5257, а якщо вас в них усе влаштовує, тоді оберіть, наприклад, пензлик W3008 для їх делікатного розчісування;
  • корекцію форми очей, тут вам знадобиться щіточка для тіней з плоским і об'ємним ворсом, закріпіть результат тушшю, а для цього оберіть відповідну кисть для вій, що гарантує усунення грудочок і ефекту склеювання;
  • використання рум'ян, додайте вилицям легкої виразності за допомогою, до прикладу, об'ємної кісточки W3016;
  • закріплення результату пудрою, а для цього використовуйте об'ємну щіточку, що гарантує рівномірну розтушовку без утворення видимого шару.

Для цього вам достатньо придбати базовий набір, кісточки для макіяжу він включає лише найпоширеніші, тому всі б'юті-інструменти завжди будуть під рукою. Якщо ж і в повсякденному образі ви обожнюєте експериментувати та щоразу втілювати щось нове, то в такому випадку знадобиться практичний середній комплект.

 
WOBs

Вражаючий вечірній макіяж з професійними кистями від українського виробника WOBS

Набір пензлів для макіяжу вечірнього має бути більш обширним, адже такий мейкап включає виконання складніших технік і додаткових акцентів. Щоб результат вас приємно здивував, ми радимо дотримуватися наступних правил:

готово Правильно наносьте тон. Щоб шкіра сяяла, її потрібно попередньо очистити і зволожити, далі варто приступити до використання тональної основи. Прищики чи інші дрібні недоліки спробуйте замаскувати консилером, а для цього застосуйте відповідний пензлик. Він повинен забезпечувати ідеальне втирання косметики без утворення ефекту маски і розводів.

готово Вимальовуйте брови відповідно до особливостей вашого обличчя. Для їх корекції ми рекомендуємо звернути увагу на засоби темно-коричневого чи чорного кольору, проте не забувайте, що всі лінії мають бути бездоганними, а розтушовка - рівномірною. Для вечірнього мейку спробуйте кисть W6403 із соболя для роботи з порошкоподібними продуктами чи W7275 із таклону - рідкими чи кремовими.

готово Приступайте до макіяжу очей. Якщо ви хочете додати мейкапу чітких акцентів, ми радимо придбати пензлики для стрілок. Від щіточок для роботи з тінями вони відрізняються витягнутим і загостреним пучком. Проводьте лінії делікатно та симетрично, а досягти вау-ефекту допоможе модель W3601 зі скошеною ручкою чи W3201 з прямою.

Обожнюєте красиві градієнти та плавний перехід відтінків - нанесіть тіні. У вечірньому мейкапі ви можете з ними експериментувати, застосовуючи яскраві чи темні кольори, а гарантують їх ідеальне розтушовування виробництва WoBs професійні кісточки для макіяжу. Обирайте їх в залежності від того, косметику якою текстури використовуєте. До прикладу, для роботи з сухими продуктами підходять кисті з натурального ворсу, а з кремовими - синтетичного. Щоб додати погляду ще більшої виразності, після виконання стрілок чи нанесення тіней застосуйте туш. Візуально збільшити довжину вій вам вдасться за допомогою спеціальної кісточки. 

готово Не забувайте про рум'яна і хайлайтер. Для підкреслення вилиць надайте перевагу плоским інструментам зі скошеним чи рівним краєм. 

готово Підкресліть красу губ. Щіточки для макіяжу губ підбирайте в залежності від їх форми. До прикладу, якщо ви є володаркою пухкеньких губ, то вам буде достатньо інструменту для розтушовки, а для виконання контурингу підготуйте, до прикладу, більш шорстку модель W3226.

готово Зафіксуйте результат пудрою. Аби уникнути появи жирного блиску, а при вечірньому освітленні він особливо помітний, застосуйте пудру. Наносьте її за допомогою об'ємної кісточки!

Створити бездоганний вечірній мейкап допоможуть професійні набори для макіяжу, адже такі комплекти включають безліч б'юті-аксесуарів, призначених для виконання навіть надскладних технік.

набір пензлів для макіяжу вобс

 
WOBs

Ідеальний набір професійних пенздів для макіяжу WOBS - на що звернути увагу при виборі 

Купуючи набір кісточок для макіяжу, ми радимо вам враховувати певні нюанси. Серед найважливіших хочемо відзначити наступні:

  • Кількість інструментів. До прикладу, комплект на 8 кистей White line включає лише базові моделі, які стануть у нагоді для виконання щоденного макіяжу. Середній набір, до прикладу, на 14 кистей серії Smoky, дає змогу успішно зробити і вечірній мейкап, адже містить щіточки як основні, так і додаткові. Купити набір кісточок для макіяжу професійний варто у тому випадку, якщо ви плануєте постійно вдосконалюватись і створювати щось нове, втілюючи шалені ідеї. Наприклад, комплект на 24 кисті Smoky здатний вирішити безліч задач.
  • Якість щіточок. Всі пензлики для макіяжу в наборі мають бути бездоганними, а для цього завжди враховуйте надійність кріплення пучків до основи, властивості ворсу і його форму. Результат роботи залежить не лише від ваших умінь і навичок, а й від того, з інструментами якої якості ви працюєте.
  • Розмаїття вузькопрофільних пензликів. Для цього розгляньте міні-набори щіточок, які підбираються до кожної частини обличчя індивідуально. 

Мрієте отримати досконалі кісточки для макіяжу - набір на сайті wobs.ua придбайте. Обравши відповідний комплект, у вас більше не буде потреби шукати додаткові інструменти, адже все необхідне буде завжди під рукою. Щоб прийняти вірне рішення, уважно перегляньте каталог, де представлені wobs brush, і оберіть для себе ідеальний варіант! А якщо виникли питання, зверніться до наш консультантів, які допоможуть знайти комплект вашої мрії!